Tertnes taper for Aker etter en fryktelig start – Norsk Topphåndball

Tertnes taper for Aker etter en fryktelig start

Etter en 1. omgang der Tertnes scoret kun 2 mål de første 19 minuttene, ble de jagende etter resten av kampen.

Dette skriver Tertnes på sine hjemmesider:
Riktignok kom vi tilbake i siste del av 1. omgang, så selv om vi fortsatt lå bak med 4 mål til pause, var vi optimistiske foran 2. omgang. Men at vi sliter med å tette luken opp, skyldes først og fremst en rekke bomskudd. Vi har mer enn nok sjanser til å ta igjen og gå forbi Aker, men at Aker-keeper Maren Austmo Pedersen får en redningsprosent på 47, sier vel det meste.

Det ender til slutt med tap 25-20. Eva Erdal Moen blir toppscorer med 6 mål, og blir også kåret til vår beste spiller.

Gledelig i dag er det at Sanne Løkka Hagen endelig fikk sin debut for Tertnes etter overgangen fra Flint i sommer. I tillegg fikk Avril Frei sin første kamp for sesongen, mens Henriette Eggen også var tilbake etter nesten 3 mnd ute med skade. Vi håper og tror at deres inntreden vil ha positiv betydning så snart de er 100% restituert og får litt mer kamptid.

Neste kamper for Tertnesjentene, og de siste før nyttår, er hjemmekamp mot Storhamar 14. desember, og bortekamp mot Fredrikstad 18. desember.