Tertnes Håndball Elite – Norsk Topphåndball

Tertnes Håndball Elite

Tertnes Håndball Elite har vært i toppen av norsk klubbhåndball siden opprykket i 1992, og er, etter Byåsen, den klubben som har vært lengst sammenhengende i eliteserien.

Vi har vunnet tilsammen 11 sølv- og gullmedaljer i serie og cup, vi har vært deltaker i europacup i en årrekke, inkl. deltakelse i Champions League og finalist i europacupen, og vi har vunnet 3 norgesmesterskap for junior, i tillegg til 5 sølvmedaljer. 

Imidlertid har de siste par sesongene vært tøffe for Tertnes, men nå håper vi å kunne snu trenden. For mens vi de seinere sesongene har mistet 5-8 spillere ved sesongslutt, får vi i år beholde de aller fleste, noe som vil gi oss et langt bedre utgangspunkt.

Så vi ser fremover, og med mange sultne unge spillere som nå har fått litt mer erfaring på laget, kan dette bidra til at vi skal klare å jobbe oss tilbake til øvre halvdel på tabellen.

FORVENTNINGER
Tore Johannessen, hovedtrener Tertnes Håndball Elite

Med siste seriekamp 29.mars har vi hatt god tid til forberedelser, og vi ser frem til å komme i gang med ny sesong. Vi trener for tiden med omtrent skadefri tropp, og det blir et viktig fokus for oss å fortsette med det. Kun to spillere er borte siden sist sesong og fire nye er kommet inn, det gir oss en mulighet til kontinuitet vi har savnet litt de siste to sesonger. Vi mener selv vi stiller klart sterkere forberedt enn i fjor på samme tid. 

Topp 3

Vipers, Storhamar og Sola

HVEM TROR DU KAN OVERRASKE DENNE SESONGEN?

Oppsal


SESONGENS MÅLSETTING

  • Ikke bestemt

NYE SPILLERE
Kadija Mårdalen- fra Åsane
Emilie Fauske Helland – fra Åsane
Henriette Karlsen Risti – fra Åsane
Vilde Janbu Fresvik – TIF Viking

SPILLERE I AVGANG
Henrikke Hauge Kjølholdt – til Molde
Josefine Gundersen Lien – til Skövde/Sverige).

Terminliste sesongen 23/24 (tertneshandball.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene