Tap i jevn kamp i seriepremieren for Oppsal – Norsk Topphåndball

Tap i jevn kamp i seriepremieren for Oppsal

Seriepremieren på hjemmebane endte uten poeng for Oppsal.

Rundt 600 tilskuere fikk se en kamp som gikk i rykk og napp for Oppsal sin del. Hjemmelaget kom svakt i gang, og Molde kom tidlig i føringen med 4 mål. Oppsal kriget seg inn i matchen igjen og midtveis i omgangen lyste måltavla 7-7. Molde dro imidlertid i fra på ny, en ledelse de holdt fram til pause (15-17).

2.omgang åpnet med to raske Oppsalmål, og kampen stod og vippet. Dessverre klarte aldri Oppsal å ta ordentlig kommando ved å gå i ledelsen. Tvert om var det Molde som utnyttet en svak periode hos hjemmelaget til å gå direkte fra 18-18 til 18-23, og igjen ble Oppsal jagende etter. Hjemmelaget fightet bra, og de nærmet seg da også vesentlig i sluttminuttene, dog uten at det denne gang rakk helt fram: sluttresultat 25-26. Oppsal knivet med andre ord jevnt mot et lag som er tippet høyt på tabellen.

Guro Lundtveit Svennevig ble utpekt til Oppsals beste spiller i kveld, mens prisen hos Molde gikk til målvakt Ine Karlsen Stangvik.

Guro Lundtveit Svennevig. Foto: Annick Nielsen

Oppsals neste kamp i REMA 1000-ligaen spilles borte mot Byåsen onsdag 18. september, men allerede på tirsdag skal jentene ut i kamp igjen. Da venter cupkamp mot Tveter i Skjeberghallen.

Oppsals lag: Susanne Andersson, Eli Marie Raasok – Martine Welfler 1, Eira Aune 6, Emma Skinnehaugen 4 (2), Hanne Andve 4, Mie Elen Rakstad, Ricke Bøttger 1, Vilde Andersen Vinje 2, Guro Lundtveit Svennevig 3, Lina Marie Jensen, Thea Imani Sturludottir 3, Mille Tveit Porsmyr, Helena Lukogo Kashale og Frida Nåmo Rønning 1

Toppskårer Molde: Mari Molid 5

Dommere: Eivind Holager og Håkon Aksdal
Utvisninger: Oppsal 2×2 min, Molde 1×2 min