Svensk midtback klar for KRS! – Norsk Topphåndball
Marcus Ekman. Fotograf: Gunnar Johansson.

Svensk midtback klar for KRS!

KRS Topphåndball har signert en kontrakt med den Svenske midtbacken Marcus Ekman fra neste sesong. Marcus spiller nå for Eskilstuna GUIF i den svenske Hondbollsligaen, hvor han har 442 mål og 306 assist på 196 kamper. Han har også 34 U-landslagskamper for Sverige.  

Marcus kommer til Kristiansand så fort som mulig for å begynne å trene med laget.

Marcus uttaler følgende i forbindelse med signeringen:
– Det känns väldigt roligt att ha skrivit på för KRS Topphåndball, jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben hittills. Jag ser fram emot att ta nästa steg i min karriär och KRS känns som det rätta valet. Jag hoppas att vi kan vara med och slåss med topplagen kommande säsong, det ska bli riktigt spännande!

Trener Victor Skillhammar er fornøyd med signeringen og uttaler følgende:
– Marcus er en spillende og moderne playmaker som kommer med mye energi og fart. Han er en bra forsvarsspiller og han har en sterk vilje, som jeg håper vil være med på å utvikle gruppen videre!

Sportssjef Emil Berggren uttaler følgende:
– Det er veldig godt å få Marcus på plass! Han har vært en bra og stabil spiller i den svenske serien i mange år. Han har en bra alder og et veldig bra driv. Jeg tror at han kommer til å passe veldig bra inn, både i spillet vårt, men også i spillergruppa!