STRAMMER SEG TIL: – Det er nå moroa begynner – Norsk Topphåndball
Foto: Runar Sandefjord

STRAMMER SEG TIL: – Det er nå moroa begynner

For ett år siden slo Robin G. Wulvik og Runar Drammen 37-27 og sikret i realiteten bronsemedaljen i REMA 1000-ligaen. Foran onsdagens TV2 Sport-sendte toppkamp er situasjonen nær identisk

I fjor kjempet vi mot Drammen om bronsen. Nå er det 4.plassen det handler om. Den plasseringen er viktig å sikre oss for å ta med en fordel med inn i sluttspillet. Vi har to matchballer som må gå vår vei, sier Runars høyrekant Robin G. Wulvik til topphandball.no før nest siste serierunde i REMA 1000-ligaen.

Enkel matte

Drammen innehar 4.plassen med 33 poeng før onsdagens serierunde. Runar ligger på plassen bak, med sine 33 poeng. Runar gjester Nærbø i den siste serierunden i REMA 1000-ligaen neste onsdag. Drammen tar i mot ett Kristiansand i poengnød neste onsdag.

– Skal vi ha håp om å ta den 4.plassen må vi vinne. Så enkelt er det, men vi møter et Drammen-lag som har svingt veldig. De har etter down-perioden i høst vist et toppnivå som er solid, men ikke i hver eneste kamp. Vi møter et solid lag, men laget som har toppnivået inne tar poengene, fastslår Wulvik hvis Runar fortsatt ikke har fått tilbake Christoffer Rambo etter kneskaden han pådro seg i oppkjøringen til EM i januar.

I fjor, da Runar smadret drammenserne med ti mål, var nettopp Rambo kampens gigant med tretten mål.

– Alle forstår at vi savner Rambo, men vi har klart oss godt uten ham. Anders (red.anm: Teige Bøe) har tatt rollen godt. Vi har slått Kolstad hjemme uten ham, minner Wulvik om.


Odds

Skal vi tro Norsk Tippings oddssettere, er Bjarte Myrhols kommende klubb relativt store favoritter onsdag kveld. 1,50 er oddsen på Runar, mens Kjellings menn har fått klistret 3,15 i odds på seg.

– Odds får være odds, men det er lite som skiller oss og Drammen i nivå. Ja, vi er på hjemmebane, men laget som treffer vinner. Vi har fått ladet godt opp i påsken. For min egen del ble det noen restitusjonsturer med ski under beina på fjellet. Det var godt for kroppen. At seriespillet nærmer seg slutten, merkes. Samtidig er det nå moroa begynner. Vårt mål er å sikre oss et så godt utgangspunkt for sluttspillet som mulig, gjentar han.

– Da passer det bra med en reprise av storseieren mot Drammen for ett år siden?
– Selvsagt. Et solid publikum ga oss energi på banen og etter hvilen da ble det enveiskjøring. Vi får håpe publikum er lei av ferie og kommer i hallen. For det er nå det avgjøres, avslutter Robin G. Wulvik overfor topphandball.no.

Kampstart i Runarhallen er 18:15 onsdag kveld.