Storhamar, Tertnes og Vipers i storform

Etter runden REMA 1000-ligaen kvinner.
Kamper spilt onsdag 18. november 2020

BYÅSEN – STORHAMAR 20-35 (12-18)

Imponerende kamp av Storhamar.  Laget har sju målscorere med 3 mål eller mer og i tillegg ble målvakt Tonje Lerstad kåret til banens beste.  Hele Hamarlaget var skikkelig på og de tok kommandoen fra start og tar hjem en 15-målsseier over Byåsen.

Mestscorende for Byåsen:  Marie Rokkones Hansen 5, Teodora Tomac 5, Andrea Holm Aune 3.

Storhamar:  Kristin Venn 7, Guro Nestaker 5, Tonje Enkerud 5, Ellen Folkvord 4, Sara Rønningen 4, Maja Jakobsen 3, Cassandra Tollbring 3.

BB: Teodora Tomac (Byåsen) og Tonje Lerstad (Storhamar)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

TERTNES – FLINT TØNSBERG  33-26  (18-15)

Tertnes har ristet av skadesjokkene og tok inititativet umiddelbart i oppgjøret mot Flint i kveld.  Laget gikk direkte i 7-2 ledelse.  Etter hvert kom bortelaget til hektene og hadde kontakt på 18-16 i begynnelsen av andre omgang.  Da tok igjen hjemmelaget igjen grepet og vant kampen med sju mål.

Mestscorende for Tertnes:  Madeleine Hilby 9, Thea Stankiewicz 4, Kaja Haugseng 4, Thea Skarstein-Storeng 3, Katarina Berens 3, Rikke Øyerhamn 3, Birgitte Karlsen Hagen 3.

Flint:  Mari Finstad Bergum 9, Malin Lundemo 6, Synne Fossheim 4.

BB:  Thea Stankiewicz (Tertnes) og Malin Lundemo (Flint)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

VIPERS – RÆLINGEN  45-19  (24-8)

Et heltent hjemmelag hvor nesten alle spillerne er aktuelle for landslagsspill og som ønsket å vise seg frem i denne siste kampen før landslagspausen.  Hele ni av hjemmelagets spillere bidro med 3 mål eller mer og målvakt Evelina Eriksson ble kåret til lagets beste spiller.  Vipers satte standarden fra start, ledet 9-2 etter ni minutter og fullførte inn til 26-målsseier.

Mestscorende for Vipers:  Vilde Jonassen 7, Heidi Løke 5, Malin Aune 5, Linn Sulland 5, Sunniva Andersen 4, Jana Knedlikova 3, Henny Reistad 3, Silje Waade 3, Emilie Hegh Arntzen 3.

Rælingen:  Emma Holtet 5, Anniken Wollik 3.

BB:  Evelina Eriksson (Vipers) og Emma Holtet (Rælingen).