Storhamar slo Oppsal med 12 mål – og er klare for semifinale – Norsk Topphåndball

Storhamar slo Oppsal med 12 mål – og er klare for semifinale

Storhamar leverte en meget solid kamp borte mot Oppsal i kveld og er klare for semifinale i sluttspillet.

(Oppsal – Storhamar 27-39)

– Vi har vært litt ute av det i det siste, men det begynner å se litt bedre ut nå. jeg er veldig fornøyd, sa Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen til TV2 etter kampen.

– Det har vært en fin sesong, og jeg synes vi har tatt steg. Som jeg var litt inne på så har vi hatt en liten down etter landslags-breaken, men vi jobber oss inn i det igjen. Det er bare å jobbe og trene hardt nok, så blir det som regel bra, fortsatte Gabrielsen.

På spørsmål om han var fornøyd med andreomgangen som Storhamar vant med fem mål, svarte Kenneth følgende:

– Ja, men vi sparer en del og diverse. Men jeg føler vi har ganske mye mer å gå på i dag. Vi er ordentlig på, og da er vi leie å ha med å gjøre, svarte Gabrielsen.

GODE PRESTASJONER: Storhamar viste mye bra mot Oppsal, og Kenneth Gabrielsen har grunn til å være fornøyd.

Storhamar ledet 6-3 seks minutter ut i kampen, og etter 12 minutter var Storhamar i føringen 10-5. 24 minutter ut i førsteomgang ledet Storhamar 16-10, og da tok Oppsal timeout. Storhamar gikk til pause med ledelse 20-13 etter en solid omgang av hamarsingene.

I andreomgang ledet Storhamar 29-20 etter ti minutter. Ved halvspilt andreomgang var Storhamar i ledelsen 31-21. Storhamar fortsatte å pøse inn scoringer og ledet 24.22 etter 20 minutter. Storhamar vant 39-27.

Guro Nestaker ble Storhamars toppscorer. Guro scoret syv mål på åtte forsøk – og ble også kåret til banens beste spiller.

Seieren innebærer at Storhamar er klare for semifinale i sluttspillet. Storhamar åpner med hjemmekamp. Storhamars motstander er foreløpig ikke klar.

Semifinalene spilles også best av tre kamper. Semifinale nummer to spilles borte 15. mai, mens en eventuell tredje kamp spilles på Hamar lørdag 18. mai kl. 20.15.