Storhamar slo Follo og er klare for NM-kvartfinale – Norsk Topphåndball

Storhamar slo Follo og er klare for NM-kvartfinale

(Follo – Storhamar 22-36) En bunnsolid førsteomgang la grunnlaget for storseieren mot Follo.

Storhamar gikk rett til verks mot Follo og ledet 10-3 etter 11 minutter. 20 minutter ut i omgangen ledet Storhamar 17-7. Stillingen ved pause var 23-11 til Storhamar etter en meget bra førsteomgang. Anniken Obaidli scoret åtte av Storhamars mål før pause.

SCORET 11: Anniken Obaidli scoret åtte ganger i førsteomgang og tre i andre – og ble kåret til banens beste.

Det var litt rotete i starten av andreomgangen. Etter 10 minutter ledet Storhamar 28-14, og etter 20 minutter ledet Storhamar 32-19. Kampen endte altså med seier 36-22.

Trekningen av kvartfinalene skjer torsdag 26. oktober kl. 14.00 på Norges Håndballforbunds Facebookside.Kvartfinalene skal spilles 8./9. november.

Follo – Storhamar 22-36 (11-23)