Storhamar kjemper om sølv – Norsk Topphåndball

Storhamar kjemper om sølv

Tanker fra Espen før Gjerpen-kampen.

I morgen avslutter vi det vi har kalt «Europa-perioden» Det vil si disse ukene med kamp Søndag-Onsdag-Søndag. Siste kampen der kommer i morgen. Etter det blir det litt roligere med kamper for oss.

Etter seieren i Fana sist, sikret vi oss medaljer i serien, også er det opp til oss selv nå, om det blir sølv eller bronse. Vi har lyst til å ta flere poeng og å ha en bedre målforskjell enn i fjor. Det er fortsatt muligheter for å klare det. Det er viktig for selvfølelsen vår at vi klarer å ta en seier i morgen. Det er viktig at jentene viser de har tatt noen steg, i form av å være gode til å hvile og ha godt fokus i en tøff periode. Ikke bare er det tøft håndballmessig, men de har jaggu praksis og eksamener på løpende bånd. Jeg er råimponert over dem alle sammen.

Skulle vi klare å ta 2 poeng i morgen, er vi veldig godt fornøyde med januar og februar perioden. MEN, dette blir ikke lett! Gjerpen slåss for å beholde plassen i Rema 1000 ligaen og skal gjerne ha poeng i morgen for å få heng på lagene over. Uten poeng, så må de antakelig vinne resten av kampene sine og det tror jeg blir tøft. Vi møter nok derfor ett aggressivt lag i morgen, som gjør alt for en seier. Vi har dessverre noen jenter ute med sykdom og skader, så dette kan nok bli slitsomt for de som er igjen. Vi mener samtidig at de skal være mer enn bra nok trent, og dette skal gå bra om vi bare gjør de tingene vi skal. De får tømme reservene i morgen. De har fått 4-5 dager fri etter kampen.

Sånn ellers da? Alle har fått med seg at Magnus gir seg etter sesongen. Det må være noe med han medtreneren, som sliter ut 2 trenere på en sesong? Nei spøk til side, vi er fryktelig lei oss for at Magnus gir seg. Det er en ordentlig fagmann og en veldig hyggelig kar vi har her på Hamar nå. Vi ser fremgang i vårt forsvarsspill på hver eneste trening og kamp. De siste 10-12 kampene har vært virkelig solide. At han velger å gi seg nå som spillet begynner å få hans avtrykk er veldig synd, men vi respekterer selvsagt valget hans.


Vi håper å se mange av dere i hallen, i de 2 siste seriekampene og forhåpentligvis 6-7 kamper i sluttspillet. Vi kan love god underholdning og ett lag som gir alt!


Vi ses
Espen