Spennende helg i vente for Storhamar – Norsk Topphåndball
Foto: Stian B. Høgsveen

Spennende helg i vente for Storhamar

Vi er klare for sesongens mest spennende helg

Aller først, beklager at jeg ikke har oppdatert så hyppig fra «innsiden» som vi ønsket, men ukene har bare flydd avgårde i det siste. Det er gøy å være midt oppi dette sirkuset her. 2 kamper i uka, masse trøkk og masse interesse. Vi har kommet oss stort sett helskinnet gjennom kampperioden, med unntak av Mia som klønet det litt til for seg selv i hjemmekampen mot Ikast. Heldigvis var ikke det overtråkket så ille som det kunne se ut, så hun var raskt tilbake på banen igjen. Bortsett fra det, er alle friske og raske.


Hva venter oss i Tyskland da? Litt vanskelig å si egentlig, men både Magnus og jeg tror at ett Bietigheim uten noe å spille for, er ett ekkelt lag å møte. De har sett litt nervøse ut i Europa kamper, men veldig trygge i den hjemlige serien. I tillegg stikker det nok dypt at våre jenter slo de ut av europacupen i fjor, så om de har muligheten til å slå oss ut på Søndag, tror jeg det er noe de vil ønske sterkt….!Vi er godt forberedt til dette og jentene er mer enn klare. Vi skal by Bietigheim på kamp og vi vil til kvartfinalen!


Jentene har satt seg selv i en fantastisk posisjon før denne kampen. I det vi mener er den tøffeste gruppen i EHF cupen, har vi altså muligheten til å nå en kvartfinale. Skulle jentene klare det, vil det være en fantastisk prestasjon, med en tynn tropp i utgangspunktet, toppet med noen kjedelige skader. En spiller som Guro var jo helt outstanding i kvalifiseringen, men har dessverre ikke fått spilt noe i gruppespillet.


Når jeg sitter i garderoben og skriver dette, etter Fredagstreningen er gjennomført, kan jeg melde om en konsentrert gjeng og hovedtrener. (hjelpetreneren også altså) Disse øktene er det litt ekstra trøkk i og man ser det brenner mitt ekstra i magan på Magnus. Dette er gøy å være med på.Vi gleder oss enormt til Søndag og håper dere følger med.


Vi snakkes. Espen