Søndag er det vinn eller forsvinn for Sandefjord – Norsk Topphåndball

Søndag er det vinn eller forsvinn for Sandefjord

Med seier over Haslum i Jotunhallen søndag lever håpet om REMA1000-liga plass for Sandefjord neste sesong. Med tap er alt håp ute.

Det er vinn eller forsvinn for Sandefjord-gutta søndag. Den andre av kvalifiseringskampene mot Haslum skal spilles, og Bærum-laget leder 1-0 etter 33-28 seier i Nadderud Arena sist søndag.

Sandefjord må vinne for å sikre en tredje kamp onsdag. Og det holder å vinne, målforskjell betyr ingenting i denne kvalifiseringen. Det er første laget med to seirer som får gleden av å møte Elverum, Kolstad og de andre REMA1000-lagene neste sesong.

– Vi må ta dem tøffere, sa trener Einar Veierød etter borteoppgjøret. Haslums høyreback Stig-Tore Moen Nilsen, som for bare noen måneder siden spilte Champions League for Elverum, fikk nær sagt gjøre som han ville og skåret 10 mål på ti forsøk. I tillegg hadde han sju målgivende pasninger. Han sto med andre ord bak mer enn halvparten av Haslums mål.

Det kan han ikke få fortsette med i Jotunhallen om Sandefjord har tenkt seg å vinne. Det kom i det hele tatt alt for mange mål fra Haslums høyreside, hele 19 i tallet.

Kampstart kl. 17.00 – og skal du ikke se kampen live kan du se den på TV2Play.