Sola

Sola Håndball er en breddeklubb for alle – med totalt 24 lag fra mini til 20 år, og har regionens beste damelag i REMA 1000-ligaen. På senior nivå har man i tillegg til A-laget et rekruttlag i 2 divisjon samt seniorlag i 3. og 5. divisjon. Klubben er også stolt over at vi er representert både på jente og guttesiden i alle årsklasser opp til 15 år.

Sola HK sine grunnleggende verdier er: MOT – GLEDE – SAMHOLD, og skal være en god arena for læring om hvordan en både bygger og presterer i gode team fra tidlig alder. Sola HK arrangerer regionens største turnering årlig for barn og unge med over 2000 unge håndballspillere i september – Sandnes Sparebank cup.

Klubben består av rett i overkant av 500 medlemmer, i tillegg til cirka 100 trenere/oppmenn/oppmødre. Klubben disponerer Åsenhallen, sentralt plassert rundt idrettsanleggene på Sola. Åsenhallen har cirka 150 000 besøkende hvert år, og er en av de best besøkte hallene i regionen.

Samarbeidsnettverket – Nettverksfamilien – er i dag 90 samarbeidspartnere, og vi ønsker å legge til rette for relasjonsbygging, kundepleie og profilering – slik at vi sammen oppnår et langvarig samarbeid.

Med regionens beste kvinnelag ønsker vi å sette større fokus og skape engasjement rundt håndballen i regionen samt viktigheten av sunne verdier og gode målsetninger hos de som en gang skal bli neste landslagsspiller fra Rogaland.

FORVENTNINGER

Vi gleder oss til en å komme i gang igjen med 2022/23 sesongen. I år er vi tilbake med 12 lag i Rema-1000 ligaen så den bli både sterkere og jevnere enn i fjor er vårt tips. Med samme stamme i spillerstallen som i fjor håper vi at vi har utviklet oss og tatt noen nye steg i forhold til i fjor, som vi må ha gjort om vi igjen vil være med å kjempe om medaljene. 

Ellers så ga Europa League spill i fjor mersmak, så vi satser på at vi kommer oss gjennom kvaliifikasjonen i desember så vi får mange internasjonale kamper i år også. 

Lykke til med sesongen til alle. 

PLASSERING SISTE FEM SESONGER

SESONGENS MÅLSETTING

  • Top 5 i REMA 1000-ligaen

NYE SPILLERE
Rinka Duijndam –  Thüringer
Merlinda Qurraj –  Flint Tønsberg
Lea Nilsen –SIF
Guri F. Nikolaisen –Junkeren
Ine Bergsvik – rekruttlag

SPILLERE I AVGANG
Tonje Haug Lerstad – Besancon
Pia Tomine Gundersen Furu – uavklart
Johanna Fossum –Oppsal
Karoline Jensen – Junkeren

Terminliste sesongen 22/23 (sola-hk.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene