Sola Håndball – Norsk Topphåndball

Sola Håndball

Sola Håndball er en breddeklubb for alle – med totalt 24 lag fra mini til 20 år, og har regionens beste damelag i REMA 1000-ligaen. På senior nivå har man i tillegg til A-laget et rekruttlag i 2 divisjon samt seniorlag i 3. og 5. divisjon. Klubben er også stolt over at vi er representert både på jente og guttesiden i alle årsklasser opp til 14 år.

Vårt elite-lag har de siste tre sesongene vunnet bronse i REMA 1000 ligaen, samt kommet til kvartfinalen i EHF European League de to foregående sesongene. I 2021 og 2023 vant Sola også NM-sølv.

Sola HK sine grunnleggende verdier er: MOT – GLEDE – SAMHOLD, og skal være en god arena for læring om hvordan en både bygger og presterer i gode team fra tidlig alder. Sola HK arrangerer en av regionens største turneringer årlig for unge håndballspillere i september – Den Gule Banken cup.

Klubben består av rett i overkant av 600 medlemmer, i tillegg til cirka 100 trenere/oppmenn/oppmødre. Klubben disponerer Åsenhallen, sentralt plassert rundt idrettsanleggene på Sola. Åsenhallen har cirka 150 000 besøkende hvert år, og er en av de best besøkte hallene i regionen.

Samarbeidsnettverket – Nettverksfamilien – er i dag 90 samarbeidspartnere, og vi ønsker å legge til rette for relasjonsbygging, kundepleie og profilering – slik at vi sammen oppnår et langvarig samarbeid.

FORVENTNINGER
Steffen S. Stegavik, hovedtrener Sola HK

Ny sesong, nye muligheter til å pushe grenser. 
REMA 1000-ligaen med 14 lag i årets sesong, så det blir mange kamper og mye poeng det skal kjempes om i løpet av de 9 fremtidige månedene. Vi vil fortsette å bygge videre på det konseptet vi har holdt på i tre år, og håper at vi skal utvikle oss til å ta enda ett nytt steg mot toppen. 

Det jobbes meget godt i alle lag i Norge for tiden så jeg tror det bli en veldig severdig sesong der det kommer til å bli meget spennende flere plasser på tabellen. 

Med fem lag ut i Europa håper jeg at nok engang vi skal vise at REMA 1000 Ligaen er på høyde med de fleste andre ligaer i Europa. 

Lykke til med sesongen til spillere, trenere, dommere og publikum. Vi sees i hallen! #håndballerbestlive

Topp 3

Vipers, Storhamar og Sola

HVEM TROR DU KAN OVERRASKE DENNE SESONGEN?

Follo HK Damer


SESONGENS MÅLSETTING

  • Ikke bestemt

NYE SPILLERE
Johanna Fossum – Oppsal
Malin Holta – Toulon
Hanna Stormyr Ræstad – Volda
Rikke Marie Granlund – Chambray Touraine
Ine Marie Terland – Storhamar

SPILLERE I AVGANG
Rinka Duijndam – Györ
Amalie Frøland – Kristianstad
Maren Eiken Ravndal (utlån sist sesong) – returnerer til Ålgård
Guro Berland Husebø – Follo
Frøydis Wiik Seierstad – Kristianstad
Angunn Gudmestad – Aker
Lea Sigtrudur Nilsen – SIF
Vilde Ueland – uavklart
Kjetil Aanestad (ass. Trener)

Terminliste sesongen 23/24 (sola-hk.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene