Slitne Storhamar-spillere: – Usikker på hvordan vi bruker laget søndag – Norsk Topphåndball

Slitne Storhamar-spillere: – Usikker på hvordan vi bruker laget søndag

– Det koster krefter å skape utvikling, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen før søndagens bortekamp mot Fredrikstad.

Vi tok en liten prat med Kenneth før sesongens andre seriekamp, som spilles i Kongstenhallen søndag klokken 16.00.

– Hvordan er ståa før Fredrikstad-kampen?

– Det er visst en del spillere som formidler at de er slitne – og ikke har kommet seg til hektene etter oppkjøringen. Så den kunne jo for all del vært noe hakk bedre for noen av spillerne. Så litt usikker på hvordan vi bruker laget på søndag. Skal vi blir gode utover sesongen, så trenger vi så mange 24 timers utøvere som mulig, som i tillegg er sterke nok mentalt til å ta steg. Det koster krefter å skape utvikling og bli bedre enn tidligere, sier Kenneth.

Storhamar slo Oppsal 34-23 i serieåpningen hjemme på Hamar onsdag. Fredrikstad spilte borte mot Tertnes og vant 35-32.

– Vi må ta ned tempo litt. For så mange tekniske feil som vi hadde onsdag er ikke forenlig med et lag som har ambisjoner. Det er nok det aller viktigste vi tar med oss fra kampen mot Oppsal. Vi ønsker å trykke til mer på mye av det vi gjør. Onsdag så var ikke ferdighetene der til å utføre det. Da er det bare å ta to steg tilbake og jobbe derfra.  

– Hva vet du om årets Fredrikstad-lag?

Veldig likt som forrige sesong , på sitt beste meget gode. Har typer i laget som er meget spennende. Flere av dem kommer til å prege norsk håndball fremover, sier Kenneth Gabrielsen.

Neste hjemmekamp for Storhamar er onsdag 20. september mot Follo. Kommende onsdag er det 3. runde i NM borte mot Kjelsås.