Sikrer Vipers sluttspillfinale? – Norsk Topphåndball

Sikrer Vipers sluttspillfinale?

Etter den overbevisende seieren i Aquarama forrige uke har Vipers-jentene muligheten til å sikre sluttspillfinaleplass allerede torsdag kveld. Da tar de rosa turen til Larvik for å prøve å avgjøre “best av tre”-serien med to strake seire. 

Den første kampen ble aldri spesielt spennende. Da ledet Vipers Kristiansand 20-8 ved halvtid, før ledelsen ble ytterligere økt i den andre omgangen. 43-18 ved fulltid var et rettferdig resultat. Larvik, på tross av å ha imponert tidligere i sesongen, slet voldsomt med å finne ut av de rosa sitt angrepsspill. 

Jamina Roberts og de andre Vipers-jentene søker nye triumfer mot Larvik i sluttspillsemifinalen
Foto: Terje Refsnes

Spesielt Ragnhild Valle Dahl (10 mål) og Anna Vyakhireva (8 mål) skapte store problemer for Larviks forsvar, og vestfoldlagets trener Eirik Haugdal har forhåpentligvis brukt den siste treningsuka godt. Hvis ikke kan det bli nye stygge sifre i Jotron Arena i morgen.

Men det er ingen i Vipers som tar enkelt på Larvik. Som sagt har laget gjort en god sesong, og det å ta seg til en semifinale i sluttspillet var sterkt av Larvik. Molde ble som kjent gjort kort prosess med, så ferdighetene finnes definitivt i Haugdals lag.

Kampen har avkast klokken 18:15 og vises på TV2Sport2/TV2Play