Sikker borteseier mot Haslum! – Norsk Topphåndball

Sikker borteseier mot Haslum!

I kveldens kamp var det Haslum som tok i mot KRS Topphåndball til seriekamp i Nadderud Arena. I sesongens åpningskamp tidligere i høst, slo Kristiansand Haslum i Aquarama, 36-30. KRS Topphåndball har hatt flere sentrale spillere ute med skade den siste tiden, i dag var imidlertid kaptein Victor Skillhammar tilbake i troppen.

Dette skriver KRS på sine sider:
Haslum hadde avkast og tok ledelsen i kampen, men KRS utliknet raskt og tok fort over ledelsen i kampen. Våre gutter sto godt i forsvar, og anført av en frisk Mikkel Sandholm Mortensen, lykkes spillet også bra offensivt, og KRS Topp kunne øke sin ledelse utover i omgangen.

Mark Van den Beucken tegnet seg også på scoringslista og sørget for ellevemålsledelse (8-19) etter 27:17. Våre gutter hadde full kontroll på kampen mot slutten av førsteomgang.

KRS Topphåndball kunne til slutt gå til pause med en timålsledelse, 10-20. Ni ulike spillere tegnet seg på scoringslista i første omgang, av dem var det Mikkel Sandholm Mortensen med fem mål og Sebastian Schultz Hansen med fire, som bidro mest til ledelsen.

KRS spiller forsvar

Andreomgang startet som den første omgangen sluttet. Gjennom et solid lagarbeid, hadde gjesten full kontroll på kampen. Midtveis i andre omgang, hadde KRS en litt dårlig periode. I tillegg fikk også Kristian Gyberg rødt kort. Haslum benyttet anledningen til å redusere gjestenes ledelse noe, men KRS sin ledelsen kom aldri under åtte mål.

I sluttminuttene var det aldri tvil om hvor seieren ville gå, og fikk flere spillere fikk spilltid. Stian Odland benyttet anledningen til å putte sin første skåring for klubben. Kampen endte tilslutt 32-40 i vår favør, etter at sluttminuttene bar litt preg av Hawaii-håndball.

Dette var først og fremst en lagseier, hele tolv mann tegnet seg på scoringslista. Sebastian Schultz Hansen leverte en god kamp, og ble sammen med Øyvind Frigstad toppskårere med seks mål hver. Herman Bredal Oftedal med sine fjorten assister må også nevnes,

Les mer om kampen hos KRS sin samarbeidspartner Fædrelandsvennen (+), KRS møter tabelljumboen – fvn.no, eller i NHF sin livedekning, Live kamp, Haslum HK – Kristiansand Topphåndball | handball.no.