Månedens lag for menn i mars – Norsk Topphåndball

Månedens lag for menn i mars

Søndag 2. april ble de siste kampene i REMA 1000-ligaen for menn spilt. Månedens lag for mars inkluderer kampene fra 2. april. Blant spillerne på laget  finner vi et par nykommere og fire gjenganger – blant annet målvakt Torbjørn Bergerud, som er med på månedens lag for femte gang denne sesongen.

Laget er tatt ut basert på mottatt data fra kampene som er spilt i mars og 2. april.  (MEP – Mest effektive spiller)

Her er månedens lag for mars:

Målvakt: Torbjørn Bergerud, Kolstad
Kolstads målvakt har virkelig imponert i løpet av mars måned. Med hele 57 redninger på 120 skudd og 3 målgivende pasninger, har han vist seg som en viktig bidragsyter på laget sitt. Redningsprosent i mars er 47.50.
Snitt MEP pr. kamp: 4.91 (6,13 i snitt på kamper med registrerte hendelser)

Venstre kantspiller: John Thue, Nærbø
Thue har blitt valgt ut på månedens lag for tredje gang i løpet av denne sesongen. I mars leverte han imponerende tall med 26 mål på 39 skudd og to målgivende pasninger. Hans uttellingsprosent var på 66,67%.
Snitt MEP pr. kamp: 3.10

Venstre bakspiller: Victor Skillhammer, Kristiansand
Victor Skillhammer har hatt en imponerende sesong så langt, og i mars måned noterte han seg for 32 mål på 45 skudd og 19 målgivende pasninger.
Uttellingsprosent: 71.11%
Snitt MEP pr. kamp: 4.77

Midtre bakspiller: Kasper Haugen Furu, Runar
Kasper Furu er på månedens lag for første gang denne sesongen. Han noterte seg for 20 mål på 25 skudd og hele 38 målgivende pasninger. Hans uttellingsprosent er på hele 80%.
Snitt MEP pr. kamp: 4,62

Høyre bakspiller: Christoffer Rambo, Runar
Christoffer Rambo har hatt en fantastisk mars måned, med imponerende tall i både scoringer og målgivende pasninger. Han noterte seg for hele 40 mål på 59 skudd, og bidro også med 21 assist.
Uttellingsprosent: 67.80
Snitt MEP pr. kamp: 4.75

Høyre kantspiller: Robin Gerhardsen Wulvik, Runar
Robin har hatt en solid måned. Han noterte seg for 29 mål på 43 skudd, og bidro også med 3 assist. Hans uttellingsprosent på 67,44% viser hans effektivitet foran mål.
Snitt MEP pr. kamp: 3.45

Linjespiller: Christoffer Langerhuus, Bækkelaget
Langerhuus har hatt en strålende sesong og har nok en gang blitt utvalgt på månedens lag. I mars måned noterte han seg for 23 mål på 29 skudd og bidro også med fem assister. Hans uttellingsprosent på 79,31% vitner om hans effektivitet og nøyaktighet foran mål.
Snitt MEP pr. kamp: 3.26

Vi gratulerer alle sammen!

Ønsker alle lykke til med sluttspillet som starter opp 12.april