Sesongens første poeng i boks for Sola – Norsk Topphåndball

Sesongens første poeng i boks for Sola

Endelig sesongstart, treningskamper er historie, nå gjelder hvert poeng! Motstander i første kamp var Tertnes fra Bergen, og rammene var perfekte med stort antall hjemme-publikummere som hadde møtt opp.

Det ble en litt nervøs start på kampen for begge lag, som det ofte blir i første seriekamp. Bergenslaget ledet kampen de første seks minuttene, før hjemmelaget tok føringen. Stemningen i Åsenhallen slo høyt ut på desibelmåleren når Camilla satt sitt første mål i kampen, da hun smått utrolig allerede var tilbake på parketten etter operasjonen i juni.

Sola ønsket ikke å gi fra seg initiativet i kampen, og klarte tidlig å skaffe seg en god luke. Denne klarte de og beholde, samt øke inn mot hvilen. Når pausesignalet gikk sto det 19-13 til de gule.

I andre omgang fortsatte hjemmelaget å styre kampen. Flere av spillerne fikk godt med spilleminutter på parketten, og klarte å øke ledelsen. Ny-signeringene Guri og Lea noterte seg begge i scoringsprotokollen, samt Rinka vartet opp med flere gode redninger.

Sola vant med ti mål, 35-25 og sesongens første seier er i boks!
Nå venter Fredrikstad borte neste lørdag 10. september.