Sesongens 5. møte mot Tertnes – Norsk Topphåndball

Sesongens 5. møte mot Tertnes

Etter en bitter avslutning på Europa-eventyret og en noe utfordrende hjemreise fra Tyskland er jentene trygt hjemme på norsk jord, har fått ristet av seg skuffelsen og gjennomført en treningsøkt i egen hall. Ingen skal være i tvil om at de er klare for å gi hundre prosent i kveldens møte med Tertnes.

Lagene kjenner hverandre godt etter mange møter. På grunn av kvalifisering til e-cup, hjemlig cup og seriespill blir dette årets femte kamp mellom lagene. Storhamar har så langt hatt et godt overtak med fire seire, men som vi alle vet lever hver kamp sitt eget liv, og det er kun maksimal innsats gjennom seksti minutter som gjelder.

Tertnes ligger før kampen på femteplass med 20 poeng. De kommer fra tre meget vanskelige kamper mot Vipers, Molde og Byåsen. Det har kun blitt ett poeng på disse kampene etter uavgjort mot Byåsen sist, mens det ble et knepent ettmålstap mot Molde.

Storhamar på sin side har hatt et krevende kampprogram gjennom hele januar, og kommer som nevnt fra et bittert ettmålstap mot Bietigheim på søndag. Før denne kampen har de imidlertid levert solide prestasjoner både her hjemme og mot sterk europeisk motstand. Det bør derfor ikke være noe i veien med selvtilliten.

Forrige møte mellom lagene endte med en knusende 39-13 seier til Storhamar. Det er nok ingen tvil om at Tertnes kommer til Hamar med revansje i blikket i dag. Det var en kamp der alt stemte for Storhamar og nærmest ingenting gikk Tertnes sin vei. Det er nok ingen tvil om at det blir en helt annen kamp i kveld. Vi krysser selvfølgelig fingrene for at poengene blir igjen på Hamar.

Ta turen til Boligpartner Arena i kveld kl 18.00 og støtt våre jenter videre i kampen om sølvmedalje.