Seriestart for Sandnes i 1.divisjon – Norsk Topphåndball
Foto: Sandnes Håndball Facebook

Seriestart for Sandnes i 1.divisjon

15.september

Charlottenlund – TIF Viking i CSK Varmbo Arena kl 17:30

Begge lag gikk seirende ut av sesongåpningen. Charlottenlund vant borteoppgjøret mot Fold HK, mens TIF Viking sendte HK Herulf Moss hjem over fjellet uten poeng.

I fjorårets møte mellom de to (i Bergen) var det TIF Viking som trakk det lengste strået. Lurer du på onsdagens kamp, så stikk i hallen (NB! restriksjoner) eller se kampen på handballtv.com

På grunn av fortsatt Coronarestriksjoner er det begrenset kapasitet for publikum i hallen. Sesongkortinnehavere har førsterett på tribuneplass. Plasser må reserveres, sjekk Facebook arrangementet til Charlottenlund

Hvis ledig plass på tribunen selges billetter på døra.
Billettpriser: Voksen kr. 150,- Barn kr. 70,-
Kun Vipps! NR: 116496

Kampen sendes også på handballTV.com

Sandnes – Follo HK i Sandneshallen kl 18:00

Onsdag starter endelig serien for Sandens da serieleder Follo HK tar turen over fjellene for kamp om poengene. Ser du stort på det så er det et knapt år siden de to spilte uavgjort 32-32 i Stil Arena.

Dette blir som sagt Sandes sin første kamp, Follo HK kommer fra en solid seier over OSI i sesongåpningen.

Sandnes sier på sine sider at «onsdagens motstander Follo, som er 1.divisjons største favoritt, med et solid, jevnt og godt mannskap i alle ledd. Vårt unge mannskap må bruke mulighetene som ligger i farten, intensiteten og oppfinnsomheten vår».

Kampen ser du i hallen fra kl 18:00 eller på Direktesport.no – og det er gratis inngang sier Sandes på sin sider.