Select Ultimate er offisiell kampball i Rema 1000-ligaen kommende sesonger – Norsk Topphåndball

Select Ultimate er offisiell kampball i Rema 1000-ligaen kommende sesonger

Norsk Topphåndball og Select Sport inngår ny avtale om felles kampball i Rema 1000-ligaen

I de siste syv årene har klubbene i Norsk Topphåndball benyttet felles kampball. Erfaringene har vært positive, og NTH har på vegne av klubben arbeidet frem en ny avtale gjeldende fra sesongen 2020/2021. Den nye avtalen er på to år, og Select vil levere den nye Select Ultimate som felles kampball til alle klubbene i Rema 1000-ligaen.

”Select har vært offisiell leverandør av kampball til Norsk Topphåndball i flere sesonger. Spillerne i Rema 1000-ligaen er veldig fornøyd med ballen og er glade for at de også i kommende sesonger skal spille med Select”, sier Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

Steinar Felde i Select Sport Norge er glad for ny avtale med NTH; ”Når Select Ultimate ble felles kampball var dette første gang noe slikt skjedde i Norden. Vi er fornøyde med alle de positive tilbakemeldinger vi har fått fra klubber og spillere, og er glad for at det gode samarbeidet med Norsk Topphåndball fortsetter i to nye sesonger”.

Select Sport Norge er datterselskap av danske Select sport, som er verdens største produsent av håndballer. Select leverer også baller til Champions League og EM arrangementer. I tillegg er Select en meget stor aktør på baller i Norge, med mange topplag og landslag i sin stall.

Norsk Topphåndball er lagene i Rema 1000-ligaen Kvinner og Rema 1000-ligaen Menn. Gjennom resultater i Rema 1000-ligaen, sluttspillet og NM kvalifiserer også lagene seg til Champions League og Europa Cup’er.

Kontakt personer:
Norsk Topphåndball: Hein Barthold, tlf. 90 74 03 10
E-post: hein.barthold@topphandball.no

Select Sport Norge: Steinar Felde, tlf. 95 06 74 77
Epost: sf@select.dk