Seier til Follo i første kvalik-kamp! – Norsk Topphåndball

Seier til Follo i første kvalik-kamp!

Et spent mannskap mønstret parketten i Stil Arena søndag ettermiddag for det første oppgjøret i kvalik-kampene mot Volda.

Det er best av 3 kamper som gjelder, der premiepotten består av REMA 1000-spill neste sesong.

Folllo startet godt og så ut til å ha kontroll på kampen, men litt høye skuldre og tilsvarende antall tekniske feil og skuddbom inviterte Volda tilbake i kampen og i pausen var stillingen 12-12.

I andre omgang var Follo mer bestemt, forsvarsspillet satt bedre, og en allerede god June Krogh i mål ble enda bedre. Omgangen ble vunnet 14-7 og June, med redningsprosent på 53 (!!) ble kåret til Follos beste spiller i dette oppgjøret.

Toppscorer ble Anette Sundfær Johnsen med 8 fulltreffere, hvorav 2 på straffe. Assist-dronning ble Mirela, tett fulgt av Henriette som gjorde et fint innhopp i andre omgang.

Sluttresultat: 26-19

Follo er med dette halvveis til fornyet kontrakt, og de ser frem til kamp nummer 2 i Volda Campus kl 17.30 på onsdag.

Les hva Østlandets Blad skriver om søndgens kamp (abb)