Seier i naboduellen mot Nordstrand – Norsk Topphåndball
Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Seier i naboduellen mot Nordstrand

Onsdag kveld var det tid for returoppgjøret mot Nordstrand. Enda et spennende lokaloppgjør og en jevn kamp som til slutt vippet i Oppsals favør, med seier 28-31!

Trener Henrik Wilhelmsen oppsummerer kampen på følgende måte:
– I dag var en dag hvor poengene var mye viktigere enn prestasjonen, slik kampen utviklet seg! Vi kommer fra en ekstrem tett og tøff kamp mot Gjerpen for 3 dager siden. Selv om vi har snakket mye om at nå er det fullt fokus inn mot Nordstrandkampen, så har vi nok ikke klart å nullstille oss helt etter søndagen. Det ble en slitekamp, men jeg er ekstremt glad for 2 poeng og vi viser nok en gang en solid moral etter å ha ligget under med 3 mål midtveis i 2.omgang. Vi har rett og slett blitt ordentlig gode på å avgjøre kamper, og det er en fantastisk egenskap vi skal ta med videre! Det var mye å rette på i dag, men det får vi jobbe med på trening på fredag. I dag skal vi være fornøyde med 2 poeng!

Foto: Oppsal Håndball

Er det noen spillere du vil trekke frem?
– Kristin Loraas Eiriksson jobber hardt gjennom hele kampen, og blir fortjent kåret til vår beste spiller! Nora Løken gjør en god 2. omgang og bidrar da godt begge veier. I likhet med Kristin Loraas, scorer Nora 6 mål og blir våre toppscorere. Også er Mille Porsmyr og Johanna Fossum viktige brikker når kampen avgjøres siste 10 minuttene. Også var det utrolig moro å se Henriette Jack Larsen tilbake på banen etter 4 måneders skadefravær. Hun bidro med 2 fine mål, og viser at hun kan bli en viktig spiller for oss i tiden fremover!

Nå venter en uke med god trening før Larvik Turn kommer på besøk i Oppsal Arena onsdag 18. januar kl. 18:00. Da er det bare å møte opp å støtte Oppsaljentene som nå er serieledere i 1.divisjon!