Rundspilt av Elverum – Norsk Topphåndball

Rundspilt av Elverum

Etter forrige helgs seier over Drammen HK hjemme i Aquarama, og med de to siste oppgjørene mot Elverum i minne, kunne man håpe på et bra resultat mot de siste sesongers suverene topplag, Elverum, i dagens kamp i Terningen Arena. Slik gikk det ikke.

Elverum førte kampen i fra første kast. Ti minutter ut i første omgang ledet vertene med fem mål, 7-2. Vertene hadde full kontroll og økte ledelsen utover omgangen. Til pause ledet de med åtte mål, 19-11.

Andreomgangen var ikke så veldig mye bedre for gjestene fra Kristiansand. Tre minutter før slutt, var Elverums ledelse oppe i femten mål, 39-24. KRS Topphåndball sørget imidlertid for kampens tre siste skåringer, og kampen endte dermed 39-27.

Mikkel Sandholm Mortensen ble toppskårer for KRS med seks mål, tett fulgt av Victor Jan Skillhammar med fem mål.

For flere detaljer fra kampen, sjekk Fædelandsvennen (+), «Dette er vondt å se på» – fvn.no, og NHF sin livedekning, Live kamp, Elverum – Kristiansand Topphåndball | handball.no.

Neste hjemmekamp for KRS

Søndag 19.2. kommer tabelltopp Kolstad på besøk til Aquarama. Billetter til kampen finner du her: