Romerike Ravens – Norsk Topphåndball

Romerike Ravens

Romerike Ravens ble etablert 10.februar 2021 (offisielt navn: Romerike Topphåndballklubb). Laget ble skilt ut fra Rælingen HK som en egen elitesatsingsklubb for Romerike.

Med partnerklubbene Frogner IL, Lillestrøm HK, Nit-Hak, Raumnes & Årnes, Rælingen HK, Skedsmo HK og Skjetten Håndball, er målet å forsterke elitehåndballen for kvinner på Romerike. Ca 2500 håndballspillere står dermed bak eliteseriesatsingen.

Klubben har også en betydelig andel av sine spillere med røtter i lokale klubber. Halvparten av spillerne i stallen kommer fra Romerike. Gjennom samarbeid og utvikling av partnerklubbsamarbeidet som bl.a. inkluderer gode hospiteringsordninger, håper Romerike Ravens å styrke profilen ytterliggere i årene som kommer.

Målsettingen er å legge ned et grundig arbeid slik at klubben kan etablere seg på et høyere nivå på tabellen. På sikt ønsker laget å være med å kjempe om medaljene i ligaen

FORVENTNINGER

«Det blir godt å komme i gang med årets sesong. Laget består stort sett av de samme spillerne som forrige sesong, med noen nye. Det er en morsom, treningsvillig og målrettet gjeng som er klare for å få til mye bra sammen. Tenker det kommer til å bli en spennende og jevn sesong, hvor vi håper det kommer masse publikum på alle kamper og skaper litt ekstra trøkk og liv i hallene. Ønsker alle lagene lykke til med sesongen.» 

Trener Ane Victoria Mällberg 

PLASSERING SISTE FEM SESONGER

SESONGENS MÅLSETTING

  • Sluttspill

NYE SPILLERE
Isabella Fazekas Jakobsen (Holstebro, Danmark)
Zaynab Elmrani (Flint Tønsberg)

SPILLERE I AVGANG
Hanne Nielsen Morlandstø (Handball-Luchse, Tyskland)
Daniella Holm (Fjellhammer IL)
Karoline Strømberg (lagt opp)

Terminliste sesongen 22/23 (ravens.no.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene