Romerike Ravens – Norsk Topphåndball

Romerike Ravens

Romerike Ravens ble etablert 10.februar 2021 (offisielt navn: Romerike Topphåndballklubb). Laget har nå etablert seg som  Romerikes førstevalg for elitesatsning innen håndball.

Med partnerklubbene Aurskog-Finstadbru SK, Frogner IL, Kløfta IL, Lillestrøm HK, Nannestad, Nit-Hak, Raumnes & Årnes, Rælingen HK, Skedsmo HK og Skjetten Håndball, er målet å forsterke elitehåndballen for kvinner på Romerike. Over 3000 håndballspillere står dermed bak eliteseriesatsingen.

Klubben har også en betydelig andel av sine spillere med røtter i lokale klubber. Halvparten av spillerne i stallen kommer fra Romerike. Gjennom samarbeid og utvikling av partnerklubbsamarbeidet som inkluderer gode hospiteringsordninger, håper Romerike Ravens å styrke profilen ytterligere i årene som kommer.

Målsettingen er å legge ned et grundig arbeid slik at klubben kan etablere seg på et høyt nivå i norsk håndball, og være med å spille ute i Europa.

FORVENTNINGER
Ane Victoria Ness Mallberg, hovedtrener Romerike Ravens

Romerike Ravens kjører videre med bra kontinuitet på både trenere og spillere. Men det er også endringer i sentrale posisjoner og mye nytt som sikkert vil ta litt tid å få effekt av. Men etterhvert med noen steg for hver måned og litt medvind, tror vi at vi skal kunne få en av våre beste sesonger. Tenker det kan bli en jevn og spennende sesong. 

Topp 3

Vipers, Storhamar og Sola

HVEM TROR DU KAN OVERRASKE DENNE SESONGEN?

Byåsen


SESONGENS MÅLSETTING

  • Topp 5

NYE SPILLERE
Marielle Nordvang , Aker Topphåndball
Linnea Säreborn, Ônnereds (Sverige)
Emma Grøndahl, Rælingen

SPILLERE I AVGANG
Anniken Wollik, SCM Ramnicu Valcea (Romania)
Rikke Thorngaard, EH Aalborg (Danmark)
Isabella Fazekas Jakobsen (lagt opp)
Solveig Stangvik

Terminliste sesongen 23/24 (ravens.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene