Reprise av Champions League-finalen i Aquarama! – Norsk Topphåndball

Reprise av Champions League-finalen i Aquarama!

Revansjelysten nærmest lyser i øynene på Vipers-jentene etter det forsmedelige tapet mot Ikast forrige helg, og nå er det en ordentlig godbit som venter i Aquarama. FTC-Rail Cargo Hungaria, forrige sesongs motstander i Champions League-finalen, kommer på besøk til Kristiansand.

Etter forrige sesong ga den legendariske Gabor Elek seg som hovedtrener for “Fradi” etter 15 år som sjef. Danske Martin Albertsen har overtatt jobben, og Albertsen skal kombinere den med den sveitsiske landslagsjobben. Etter en relativt rolig sommer mtp spillerlogistikk fikk FTC den verst tenkelige starten i åpningskampen forrige helg.

BILLETTER TIL KAMPEN KJØPER DU HER

Det er en veldig revansjelysten gjeng som går inn i denne kampen. Vi er klare til å vise masse energi og fightervilje, og skal gjøre vårt aller, aller beste for å få et positivt resultat.

Vilde Jonassen
Vilde Jonassen lover et revansjelysten Vipers-lag mot FTC
Foto: Martine S. Alvær

Foran et elektrisk hjemmepublikum gikk ungarerne på en skikkelig smell mot Metz. Det franske laget vant med 13 mål etter å ha vært best i alle spillets faser. FTCs stjernespillere slet voldsomt, og spesielt Katrin Klujbers 4 mål på 14 forsøk satte en kjepper i hjulene for de hvit/grønne.

Vipers tapte som kjent på Jylland etter at også de rosas angrepsspill var litt under pari. Tomas Hlavaty var veldig tydelig etter kampen, og sa at laget helt åpenbart hadde en dårlig dag, men at Ikast var veldig fortjente vinnere. Det er viktig å huske på at Vipers har mange nye spillere, og at det igjen kommer til å ta litt tid før ting setter seg helt.

Først og fremst vil jeg si at jeg ser frem til kampen. Vi møter et veldig erfarent lag, med mange erfarne spillere. Vi må være forberedt, spesielt i forsvar for å stoppe den veldig gode bakspillerrekka deres, men vi må også være klar til å spille på våre egne styrker over hele banen. 

Som alltid er det viktigst at vi fokuserer mest på oss selv og vårt eget spill, men samtidig må vi være forberedt på hva motstanderens styrker er.

Tomas Hlavaty

Kampen mot FTC har avkast klokken 18:00 og oppleves best i Aquarama. Det er fortsatt noen ledige billetter, men de forsvinner fort. Dersom du ikke har mulighet til å komme i Aquarama vises kampen på vipers-kristiansand.handball-kanalen.tv/

BILLETTER TIL KAMPEN KJØPER DU HER