Perfekte revansje – Norsk Topphåndball

Perfekte revansje

(Haslum – Fold St.Hallvard 40-28): Gjestene ledet 1-0. Etter det så ikke hjemmelaget seg bakover og fikk sin perfekte revansje fra serietapet i høst.

– Egentlig litt lettelse å vinne i dag når vi ser kampen ut ifra tabellsituasjonen. Før kampen følte vi at vi hadde mer å tape enn å vinne. Det å måtte vinne en kamp gir ikke alltid en god følelse før avkast, oppsummerer Haslum-trener Sten Stockfleth.

Solide bakover

Som sagt ledet Fold St.Hallvard 1-0, men så tok rødtrøyene fullstendig over. Etter 15 minutters spill i Nadderud Arena ledet Stens elever 8-4. Til pause var ledelsen 14-11.

Våre gutter gearet seg opp enda et par hakk etter hvilen. Etter bare fem minutters spill var ledelsen solide 19-11. Fold var nærmest blitt parkert. Med 10 minutter igjen på klokken var ledelsen enda mer overbevisende, 28-19. Og etter 60 minutter var Haslum 12 mål bedre og større enn Fold St.Hallvard.

Sten oppsummerer håndballfesten av hjemmelaget på følgende måte:

– Vi gjennomførte en bra første omgang, dog var vi litt småuheldige ved et par anledninger. I pausen sa jeg til spillerne at vi måtte få bukt med slurvefeilene. Det klarte vi og vi var enda mer solide i andre omgang. Kampen ble drept ganske tidlig fra vår side. Vi sto solid bakover og målene rant inn fremover.

Gode innhoppere

Som vanlig slapp Sten til flere spillere mot slutten av kampen, som Kristian Gjestrud og Dominic Grimstad, som gjorde henholdsvis tre og to mål.

– Moro at de begge griper muligheten. Dette viser også at bredden på spillerstallen er på videre vei oppover, sier en godt fornøyd trener.

Uventet målscorer

En annen spiller som også kom på scoringslisten søndag kveld, var målvakt Trond Tjemsland. Fra eget bur kastet han ballen over alle og alt og inn i det tomme Fold-buret.

– Jeg måtte ta sjansen når jeg først fikk den, smiler sisteskansen.

– Det har faktisk blitt noen mål på meg denne sesongen, syv-åtte tror jeg – nok til å toppe scoringsstatistikken i keepergruppen, gliser veteranen mens familien gratulerer ham med både målet og seieren.

Ny viktig kamp

Neste kamp for Haslum er tabellnabo Nærbø borte førstkommende søndag.

– En ny viktig kamp for oss. Vi kjenner at sluttspillet nærmer seg, sier Sten.

Etter søndagens seier ligger Haslum som nummer fem på tabellen.

1.286 tilskuere hadde tatt veien til Nadderud Arena.