Oppsalseier over Tertnes! – Norsk Topphåndball

Oppsalseier over Tertnes!

Etter runden REMA 1000-ligaen kvinner søndag 10. januar 2021.

OPPSAL – TERTNES  25-24  (9-12)

En fantastisk prestasjon av hjemmelaget som var underdogs til denne kampen.  Men anført av debutant Karoline Elise Syversen og målvakt Benedikte Kalstad Hernes gjorde de livet surt for seiersvante bergensere.  Tertnes tok oppskriftsmessig ledelsen, men Oppsal kom opp på 8-6.  Så fulgte en god periode for bortelaget som førte på 17-13 og virket å ha kontroll.  Men igjen kom hjemmelaget tilbake på 17-17.  Da ti minutter gjenstod ledet Oppsal med et mål.  Og da to minutter gjenstod, var det uavgjort 24-24.  Så løp dagens debutant Syversen seg fri fra sin oppasser og satte inn seiersmålet 25-24.

Mestscorende for Oppsal:  Karoline Elise Syversen 6, Frida Rønning 5, Tiril Spæren 5, Emma Skinnehaugen 4.

Tertnes:  Madeleine Hilby 5, Henrikke Hauge Kjølholdt 4, Katarina Berens 4, Thea Skarstein 3, Eva Erdal Moen 3

BB:  Tiril Spæren (Oppsal) og Henrikke Hauge Kjølholdt (Tertnes).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

SOLA – RÆLINGEN  33-28  (16-14)

Som forventet var Sola like målfarlige, selv om 3 spillere fra høstens førsteoppstillingen nå er ute.  Og scoret nok en gang over 30 mål i en seriekamp.  Rælingen kjempet fantastisk og hadde heng veldig lenge.  På stillingen 25-25 satte hjemmelaget inn et rykk til 31-25 og avgjorde kampen på det.

Mestscorende for Sola:  Kristina Sirum Novak 7, Maja Magnussen 7, Kristiane Knutsen 6, Malin Holta 6, Hege Holgersen Danielsen 3.

Rælingen:  Anniken Wollik 9, Frida Haug Hoel 6, Marte Juuhl Svensson 4, Rikke Arnesen 3.

BB: Kristiane Knutsen (Sola) og Frida Haug Hoel (Rælingen).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

FANA – AKER  34-29  (16-16)

Fana fikk sin revansje etter at Aker vant klart i serieåpningen.  Dette var linjespillernes kamp og både Oda Lunne Mastad på hjemmelaget og Ane Cecilie Høgseth på Aker imponerte med kolossal fysikk og gode avslutninger.  Førsteomgangen var svært spennende hvor lagene vekslet på å lede.  Til pause stod det uavgjort.  Aker gikk i ledelse 17-16 tidlig i andre omgang og det viste seg å være siste gang de var i ledelsen.  Da tok Fana over og førte resten av kampen og sikret sesongens sjette seier.

Mestscorende for Fana:  Christine Karlsen Alver 8, Oda Lunne Mastad 6, Maren Gabrielsen 6, Andrea Solstad 4, Sofie Vinde Norum 4.

Aker:  Karoline Lund 6, Julie Sofie Granum 5, Ane Cecilie Høgseth 5, Marielle Nordvang 4.

BB:  Celine Solstad (Fana) og Julie Sofie Granum (Aker).

Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.