Continued"/> Oppsal med publikumsrekord i 1. divisjon – Norsk Topphåndball
Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Oppsal med publikumsrekord i 1. divisjon

Det var en fantastisk opplevelse å spille foran 1.350 tilskuere i Oppsal Arena! Vi har jobbet inn mot kampen for å engasjere de håndballinteresserte i lokalområdet. Og den responsen vi fikk var imponerende!

Ikke bare ble det en fullsatt hall, men de skapte en elektrisk stemning som vi sjelden har opplevd på en håndballkamp i Oslo-området! Vi satte publikumsrekord i damer 1.divisjon i nyere tid! Det var noe vi drømte om, og utrolig moro. I tillegg er Oppsal-Nordstrand så langt den mest sette damekampen i det norske ligasystemet denne sesongen.

Det kan Oppsal som klubb være ekstremt stolte av. Det er mange i klubben av både ansatte og frivillige som jobber ekstremt hardt for at vi skal lykkes, og jeg håper søndagens opplevelse var verdt alle timene som legges ned. Vi spillere og trenere er i hvert fall utrolig takknemlige.

Skal vi lykkes med målsetningene vi har satt med Oppsal er det helt avgjørende å engasjere publikum! Med stor interesse og fulle tribuner, er det også mye lettere å få med flere samarbeidspartnere som får valuta for pengene sine. Ingen tvil om at merkevaren Oppsal Håndball ble styrket søndag kveld!

Vi har derimot mye hard jobbing foran oss, men vi har fått en veldig god start!

Sportslig sett var vi nok ekstra preget av litt høye skuldre i 1.omgangen med det trøkket rundt kampen. Våre unge jenter har ikke hatt for vane å spille foran en fullsatt hall. Men etter en god pauseprat, så er vi klart best i 2.omgangen og vinner 33-27.

Men ingen tvil om at vi har mye mer å gå på!

Uansett vil jeg gi ros til Nordstrand for en bra gjennomført kamp. De har fått inn flere spillere som har vært dominerende i andre 1.divisjonsklubber, og kan skape trøbbel for mange fremover.

Først Larvik Turn – deretter Storhamar i Cupen

Nå venter Larvik Turn på bortebane i 1.divisjon til helgen før vi møter Champions League laget Storhamar i NM onsdag 21.september. Så mye moro å se frem mot i tiden som kommer.

Seriepoengene er det som betyr noe, og det viktigste. Så Larvik Turn er det som er fokuset nå! Men det blir spennende å bryne seg mot Storhamar som er Norges nest beste lag. Da får vi en fin pekepinn på hvor vi står opp mot de beste, også kan vi slippe ned skuldrene å spille helt uten press!

Hovedtrener Oppsal Håndball, Henrik Wilhelmsen