Oppsal Håndball – Norsk Topphåndball

Oppsal Håndball

Oppsal har lag i alle aldersbestemte klasser, og klubben jobber aktivt for at bredde og elitesatsing skal gå hånd i hånd. Vi vil ha tilbud til alle som ønsker å spille håndball.

Etter 10 år i øverste divisjon rykket vi ned i fjor, men er tilbake på øverste nivå denne sesongen, der som vi ønsker å være.

FORVENTNINGER
Henrik Wilhelmsen, hovedtrener Oppsal Håndball

Vi hadde målsetning om opprykk forrige sesong, og var veldig fornøyde med å klare det. Selv om vi fikk mye skader etter jul, var det mange ungjenter som virkelig stod opp da det gjaldt som mest! Nå er det REMA 1000-ligaen som gjelder. 

Vi jobber hardt for å tilpasse oss nivået. Og har god tro på at en fin miks av unge jenter uten eliteerfaring med noen fine tilskudd utenifra skal bli bra. 

Klubben har satt seg mål om å bli topp 5 i løpet av de neste 2 årene. Det er et høyt mål, men samtidig viktig å være offensive og tørre å tenke stort.  For å ha mulighet til å nå målene våre har en viktig strategi vært å få hentet hjem lokale jenter, som har fått erfaring fra utlandet. Derfor er vi veldig fornøyde med å få tilbake en spiller som Eira Aune som spilte 4 sesonger i Oppsal før hun dro til Silkeborg. 

I tillegg har bl.a. Karoline Lund kommet hjem fra København. Vigdis og jeg hadde henne 3 sesonger i Aker før hun dro ut, så blir moro å få jobbet med Karoline igjen. 

Dette er helt sikkert 2 jenter som vil bidra både på og utenfor banen til at vi tar steg videre som lag. 

Jeg tror vi kommer til å svinge i prestasjonene. Toppnivået håper vi skal bidra til å skape utfordringer for mange lag, men så kan vi helt sikkert tape for alle på en dårlig dag.  Ellers gleder vi oss til å skape et stort engasjement rundt hjemmekampene våre i Oppsal Arena.  Det er stor håndballinteresse i området, og vårt mål er å skape mye moro i hallen!

Arrangementsgjengen jobber godt, og klubben hadde det desidert høyeste publikumssnittet i 1.divisjon. Nå skal tallet økes med flere stjerner på besøk og forhåpentligvis mange spennende kamper. 

Vi gleder oss til en spennende sesong i REMA 1000-ligaen!

Topp 3

Vipers, Storhamar og Sola

HVEM TROR DU KAN OVERRASKE DENNE SESONGEN?

Byåsen


SESONGENS MÅLSETTING

  • Etablere oss i REMA 1000-ligaen

NYE SPILLERE
Eira Aune-Silkeborg
Karoline Lund-København
Celine Amundsen-Nordstrand
Marthine Svendsberget-Storhamar
Henriette Jarnang-Aker 

SPILLERE I AVGANG
Tuva Muffetangen – lagt opp
Sofie Løwe – lagt opp
Kaja Løken-militæret 
Johanna Fossum-Sola
Lea Løkke-Øvre-Larvik
Ingrid Vehusheia – lagt opp
Amalie Haug – lagt opp

Terminliste sesongen 23/24 (oppsal.topphandball.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene