Onsdagen i 1.divisjon – Norsk Topphåndball
Foto: SIF Håndball

Onsdagen i 1.divisjon

Vikhammer HK – Fold HK i Malvikhallen kl 16:30

Hjemmelaget jakter poeng for å overleve klubbens aller første sesong i 1.divisjon, mens Fold jakter retur til REMA 1000-ligaen.

Vikhammer har tatt begge sine seirer hjemme i Malvikhallen (den siste var over OSI 08.november) mens det på bortebane har gått litt opp og ned både i prestasjoner og i resultater. Fold HK ligger i skrivende stund på fjerdeplassen på tabellen. Men det er bare tre poeng opp til Follo på førsteplass. Fold har imidlertid ikke spilt kamp siden de slo OSI på hjemmebane 31.oktober. Det var en kamp med mye mål der OSI hang godt med og Fold måtte slite for poengene.

Om du ikke får sett kampen i Malvikhallen så går den, hadde nær sagt som vanlig, også på Direktesport.no

Charlottenlund – Falk Horten i CSK Varmbo Arena kl 16:45

En drøy mil sørover tar Charlottenlund imot Falk Horten i CSK Varmbo Arena. Det er kun ett poeng som skiller de to lagene, med Falk Horten på plassen over Charlottenlund.

Begge lag har hatt en liten kamp-pause, sist de spilte kamp var 01.november. Da var Charlottenlund på tur til Bergen der det ble tap for TIF Viking. Falk Horten slo samme dag Follo HK i en jevn kamp der de i tillegg til to poeng også endte opp med to røde kort.

Møtet i CSK Varmbo Arena forrige sesong endte i 12 måls seier til hjemmelaget. Følg med for hvordan det går onsdag ettermiddag. Kampen ser du på Direktesport.no

Stavanger – HK Herulf Moss i Stavanger Idrettshall kl 18:00

Begge ligger under nedrykks-streken. Men det er imidlertid tett oppover og (avhengig av kampen mellom Charlottenlund og Falk Horten) med hjemmeseier vil Stavanger klatre over streken. En borteseier vil gi HK Herulf Moss en litt mindre luke opp til den nevnte streken.

Forrige runde spilte Stavanger en uhyre jevn kamp mot Nøtterøy – en kamp som endte med Nøtterøy seier etter at en Stavanger-utvisning helt mot slutten av kampen kostet siddisene dyrt. HK Herulf Moss tar med seg et brak-tap for Follo HK som «oppladning» til onsdagens kamp i Stavanger.

Kampen kan også sees på HandballTV.com, med sendestart kl 17:50