Onsdag kan bli den siste dagen med playoff…. – Norsk Topphåndball
Foto: Njål Arnar Johansen

Onsdag kan bli den siste dagen med playoff….

Gjerpen HK Skien – Levanger i Skienshallen kl 19:00

Med seier onsdag kveld vil Gjerpen være klar for kvalifisering for retur til REMA 1000-ligaen. Men så langt i sluttspillet har Levanger vist at de slett ikke gir ved dørene. Det selv om det så langt bare har blitt ett poeng på tre kamper.

Det har vært et tøft program for playoff lagene med tette oppgjør, både i kampene og mellom kampene. Onsdagens kamp blir kamp nummer tre for Gjerpen, de to første har endt i uavgjort borte mot Levanger og fire-måls seier hjemme mot Haslum.

Onsdagens gjester i Skienshallen har foruten uavgjort kampen mot Gjerpen tapt med hhv ett og fire mål for det tredje laget i gruppen, Haslum.

Gjerpen har muligheten til å avgjøre dette onsdag kveld, det eneste de trenger å gjøre er å vinne kampen. Billetter til oppgjøret finner du i Gjerpen sine systemer, Direktesport.no er stedet for deg som sitter hjemme (du trenger abonnement) og handball.no/live er der du blir oppdatert dersom de er i gang med andre ting enn TV-titting.

Aker Topphåndball – Larvik i Ullern Flerbrukshall kl 19:30

Etter seieren over Tertnes er Larvik allerede klare for en ny sesong i REMA 1000-ligaen. Skulle Aker gjøre på hjemmebane som de gjorde på bortebane, vinne over Larvik, er også de klare for nok et opphold på øverste nivå. Og blir det resultatet, så vil ikke kampen mellom Tertnes og Aker bli spilt.

Det er bakteppet for onsdagens kamp i Ullern Flerbrukshall. Men vi tror at Larvik vil kjempe med nebb og klør for å ta igjen for tapet på hjemmebane. Det var kun et mål om å gjøre, men tap er likevel tap.

Billetter til kampen mellom Aker og Larvik finner du i Aker sine systemer. Og som vanlig er Direktesport.no tilstede og sender alt som skjer på banen rett hjem til deg med det rette abonnementet. I tillegg har handball.no/live egne folk i Ullern Flerbrukshall som rapporterer alt som skjer på banen.

Vinneren av PlayOff 1 div møter den som kommer sist i PlayOff Rema 1000-ligaen i best av 3 kamper. Vinneren av denne kvalifiseringen får plass i Rema 1000-ligaen 2022/2023.