Foto: Stian Bye Høgsveen

Det er duket for søsterduell når Anniken Obaidli møter Sherin og Mona: – Det blir spesielt og spennende

Onsdag er det bortekamp mot Molde, som er fire poeng bak Storhamar på tabellen. – Tøff bortekamp, fastslår Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Storhamar tapte mot Molde i fjor høst. Før onsdagens kamp er Storhamar på andreplass. Molde er på femte, fire poeng bak. Mellom Storhamar og Molde ligger Larvik (som kommer til Hamar lørdag) og Sola.

BORTEKAMP: Kenneth Gabrielsen og Storhamar møter Molde onsdag.

– En tøff bortekamp mot et godt håndballag. De har spillere med et meget høyt toppnivå, sier Kenneth Gabrielsen.

– Dere tapte sist, er dere ekstra sugne på revansje her?

– Ja, tap hjemme og tap borte forrige sesong. Molde har hatt taket på oss i et par matcher på rad. Revansje er vel et ord som kan brukes i den sammenheng. Vi er mest opptatt og fortsette den utviklingen vi er inne i nå. Jeg er rimelig sikker på at vi har tatt noen gode steg siden vi møte Molde i andre serierunde. Spiller vi en god kamp, tror jeg muligheten for seier er stor. Vi må på ingen måte overprestere for å ta poengene, sier Kenneth.

Les også: Team Esbjerg-trener Jesper Jensen: – Jeg liker måten Storhamar spiller håndball på

Foreløpig er det usikkert om Line Ellertsen og Maja Jakobsen er med oppover til Molde.

– Akkurat nå er jeg litt usikker på det. Vet mer litt senere i kveld. Med full klaff blir alle sammen klarert for spill, sier Gabrielsen.

HÅNDBALLSØSTRE: Bildet er fra hjemmekampen mot Molde i oktober 2021. F.v: Mona Obaidli, Anniken Obaidli og Sherin Obaidli.

Storhamars Anniken Obaidli (26) er i dytten om dagen. Det har selvsagt søstrene Sherin og Mona i Molde fått med seg.

– Hun har hatt gode kamper i det siste så det blir både spesielt og spennende å møte henne på motsatt banehalvdel, sier storesøster Sherin Obaidli.

– Hvordan angriper dere kampen mot Storhamar?

– Vi angriper den på lik måte som alle andre kamper.

– Hvor fornøyd er du med det Molde har prestert i 2023?

– Totalt sett har det variert litt for oss som andre lag. Det har vært kamper vi har tapt som vi burde ha vunnet – og kamper vi har vunnet som har vippet, sier Sherin.

Les også: Lørdag får Betina sin velfortjente hyllesther kan du kjøpe billett til Storhamar – Larvik

På nyåret startet gruppespillet i Europa League opp. Dermed er det en del reising på laget. akkurat som hos Storhamar som har det travelt med Champions League.

– Det er en heftig periode nå med fokus på kamp for vår del. Det tar på å reise men synes det har gått fint. sier Sherin.

Onsdag kl. 18.00: Molde – Storhamar