ØIF Arendal løp Sandnes i senk – Norsk Topphåndball
Arkivfoto ØIF Arendal

ØIF Arendal løp Sandnes i senk

ØIF Arendal startet kampen med et høyt tempo og imponerende forsvarsspill, som gjorde det vanskelig for Sandnes å score. Kristijan Jurisic leverte en kjempe kamp med flere strålende redninger.

ØIF Arendal satt et stort tempo på kampen og ledet hele 7-1 etter 09:38 minutter spilt. Dyktig forsvarsspill, og et strålende keeperspill fra Kristijan Jurisic med strafferedning og flere gode redninger, gjør at de får satt et veldig tempo på kampen, og presser Sandnes til å ta en timeout allerede før 10 minutter spilt.

ØIF Arendal fortsatte med aggressivt forsvarsspill og godt keeperspill i 1. omgang, og ØIF Arendal gikk til pause med en ledelse på 17-10. William Fiala var vår toppscorer med 4 mål, men det var Kristijan Jurisic sine 11 redninger som var en viktig faktor for ledelsen inn til pause.

Kristijan Jurisic. Arkiv bilde. Foto: May Elin Aunli

ØIF Arendal fortsatte å kjøre tempo i 2. omgang og økte ledelsen til 21-10 etter bare 4 minutter, noe som tvang Sandnes til å ta en timeout. Sandnes slet med å score mål, og det tok hele 10 minutter før de scoret sitt første mål i 2. omgang.

ØIF Arendal fortsatte å kjøre tempo og ledet på det meste med 14 mål. ØIF Arendal fikk også rullert mye på laget. Junior keeper Magnus Tveitdal Olsen fikk sine første REMA 1000 liga minutter denne sesongen. Det var også flott å se Laurits Rannekleiv tilbake på banen etter en skade som har holdt han ute de siste ukene.

Selv om ØIF Arendal slapp litt ned i nivå de siste 15 minuttene av kampen, vant de til slutt med imponerende 34-22. Kristijan Jurisic endte med en redningsprosent på 50%, og ble velfortjent kåret til vår beste spiller.

Nå venter Runar i Sør Amfi som blir avgjørende om de tar en sluttspillplass. Da trenger de deg på tribunen, klikk her for å kjøpe billetter til kampen!