Storhamar; Ny tøff kamp mot Byåsen venter – Norsk Topphåndball

Storhamar; Ny tøff kamp mot Byåsen venter

På onsdag reiser Storhamar til Trondheim for å møte Byåsen i Trondheim Spektrum. En ny tøff kamp som venter oss i et Byåsen lag som har hatt som vane å kjempe om medaljer i de siste sesongene. Fjorårets bronselag Byåsen har åpnet årets sesong på en 7. plass med 8 poeng etter 8 spilte kamper. Mens vi på våres side er på andreplass etter 9 strake seiere. Dette er vår siste kamp i Rema 1000 ligaen før jul, og vi ønsker å gå inn til julefeiringen med 10 av 10 seiere i bagasjen.

Byåsen er et lag vi har møtt mange ganger, med mange tøffe oppgjør over de siste årene, med mange jevnspilte kamper. Noe som også var tilfelle under fjorårets oppgjør mellom lagene. Vi avsluttet fjorårets sesong i Trondheim borte mot Byåsen, i en jevnspilt kamp som endte med en 29-33 seier i våres favør. Hjemmekampen på Hamar tidligere i fjorårets sesong endte uavgjort 24-24.

Les også: Storhamar kommer til Trondheim i dag

Både Storhamar og Byåsen kommer fra seier i forrige kamp. Vi vant som kjent en tett og jevn kamp som til slutt endte med seier over Tertnes. Byåsen på sin side kommer sist fra en knallsterk sliteseier borte mot et godt Molde lag. Det blir altså en kamp mellom to gode lag som møter hverandre på onsdag, hvor begge er like sugne på å avslutte med en seier i kalenderåret 2020 siste kamp i Rema 1000 ligaen.

En spesiell dag blir det nok for to av våre spillere i trønderne Tonje Lerstad og Kristin Venn som kommer tilbake til Byåsen for å spille mot gamle kjente, i tillegg til Trøndelagsjenta Sara Rønningen som kommer på besøk til hjemlige trakter.