foto: Bjørn Erik Nesse

Ny naboduell når Tertnes og Fana møtes i NM

Fana skriver dette på sine hjemmesider:

Vi har vært der før, altså møtt Tertnes i en NM-runde

Det var for to år siden og etter at  Andrea utlignet til 3-3 etter syv minutter av kampen gikk det bare vår vei. Og vi, eller jentene da, gikk videre til semifinalen hvor vi ble stoppet av Vipers)

Men det var den gang – og det var i Fana Arena. Og vi husker alle hvordan det gikk i REMA 1000-liga kampen mot Tertnes for drøye to uker siden. Og så lar vi det være med det….

Onsdag er det åttendedels finalen det gjelder. På vår vei mot «Final 8» som skal avholdes i Arendal siste helgen i februar 2023 har vi så langt bare hatt bortekamper. Mot Førde ble det seier 13-47 og mot Ålgård vant vi 23-42. Tertnes har slått Åsane og Gneist så langt i NM-turneringen

Kampen mot Tertnes i morgen (19.oktober) blir også bortekamp. Men ikke lenger borte enn at det er lett å reise til for både Forzafansen og alle oss andre.

Både jentene og de på benken er godt forberedt på det som blir en tøff kamp. For her er det vinn eller forsvinn fra første sekund. Vi krysser fingrene og ser gjerne at jentene «kopierer» E-cup kampen sist lørdag når det gjelder fart, innsats og ikke minst seier.

Har du ikke kjøpt billett ennå? Fana er anbefalt å kjøpe billetter på felt B…..

Kampen starter kl 18:30, og kommer du deg ikke i Åsane Arena så ser du kampen her

Og mens du venter kan du lese mer om Final8 konseptet her