Pordcast Studio til Ravens og innspilling av Klisterboksen. Foto: Romerike Ravens

Norske Håndball Podcaster du bør høre på

Det finnes flere gode Podcaster om håndball og REMA 1000-ligaen. Her finner du et utvalg, og hvor du kan høre på dem, for eksempel Spotify eller Apple Podcasts.

Har du tips om flere gode håndballpodcaster? Send en epost til marked@topphandball.no

Feil Sperre

Vi lager en podcast med hovedfokus på REMA 1000 ligaen for kvinner og menn og de norske A-landslagene. I tillegg vil vi bruke tid på norske prestasjoner i Europa, både individuelle i de store ligaene og lagene i E-cup. Dag og jeg har jobbet sammen om håndball siden 2017, da drev vi med produksjoner for HTV.
Programledere: Dag Alexander Gamst og Petter Lysfjord.
Du kan høre podcasten på Apple Podcasts eller Spotify

Tramp

En Håndballpodcast om REMA 1000-ligaen og Kolstad Håndball. I studio finner du gjester fra håndballen og 3 karer som alle har sin rolle i håndballuniverset.
Programledere: Anders Bergheim – Speaker med over 18 års erfaring. Dag Alexander Gamst – Håndball kommentator og Roar Forbord – Tidligere Håndballspiller og vårt faglige alibi.
Du kan høre podcasten på Apple Podcasts eller Spotify

Klisterboksen

I denne podkasten skal man komme tettere på håndballen på Romerike, men aller tettest kommer vi nok på Romerike Ravens, og klubbens spillere, trenere, frivillige og andre i og rundt klubben. Produsent er Mottaket Media – et lite podkaststudio i hjertet av Lillestrøm.

Du kan høre podcasten på Apple Podcasts eller Spotify

Brøyt

En podcast for deg som er litt mer en gjennomsnittlig glad i håndball og Runar Sandefjord.I BRØYT! blir du bedre kjent med IL Runar; ansatte, frivillige, spillere og utøvere, sponsorer og samarbeidspartnere. Hovedfokus vil være håndball, herrer, damer og bredde, men vi tar også for oss litt av alt det andre som skjer i IL Runar.

Du kan høre podcasten på Apple Podcasts eller Spotify

Kommentatorbua

Kommentatorbua er en lettbeint podcast med håndball som utgangspunkt. Vi har valgt å bruke underteksten «håndball og rør», noe som gir en indikasjon på hva man har i vente. Her har veteranene Harald Bredeli og Bent Svele fått med seg Anja Egede Borg.
Sammen prater de om norsk og internasjonal håndball, drar fram gode historier, og annet som er verdt (og ikke verdt) å nevne.
Du kan høre podcasten på Apple Podcasts eller Spotify

Håndballprat

Norges Håndballforbunds egen podkast heter «Håndballprat – en podKast med stor K», og så dagens lys våren 2019. Gjennom sendingene har vi møtt gjester som Nora Mørk, Bjarte Myrhol, Thorir Hergeirsson, Christian Berge, Marit Breivik og Jonas Wille. Det har også vært egne sendinger om REMA 1000-ligaen, om treningsprinsipper i koronatiden og om nye retningslinjer på dommersiden.
Du kan høre podcasten på Apple Podcasts eller Spotify