Norge knuste Angola i enda en imponerende seier – Norsk Topphåndball
Trondheim 20231206. Norges Camilla Herrem under VM-kampen i hovedrunden mellom Norge og Angola i Trondheim Spektrum. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Norge knuste Angola i enda en imponerende seier

Camilla Herrem imponerte da Norge sikret sin fjerde overlegne seier i VM. Angola ble slått 37-19.

Herrem leverte muligens sitt raskeste «hat trick» noensinne på håndballbanen mot Angola. Hun sprinte inn tre mål på imponerende 1 minutt og 9 sekunder i første omgang.

Hun ble også kåret til kampens beste spiller Etter å ha spilt fire kamper i årets VM, har Herrem nå scoret 27 mål totalt.

Norge har nå åtte poeng av åtte mulige etter fire kamper. Norge feide Angola av banen i den første omgangen etter en jevn start . I den andre omgangen jevnet det seg noe noe mer ut, men Norge gjorde nøyaktig som de ville.

Fredag venter Slovenia før vi trolig får en gruppefinale på søndag!

Norge – Angola 37-19 (20-9)

Norge: Katrine Lunde, Silje Solberg-Østhassel – Maren Aardahl 1, Stine Skogrand 2, Stine Bredal Oftedal 4, Vilde Mortensen Ingstad 4, Kristine Breistøl 3, Nora Mørk 3, Ingvild Bakkerud, Kristina Sirum Novak, Camilla Herrem 7, Sanna Solberg-Isaksen 1, Henny Ella Reistad 5, Emilie Margrethe Hovden 2, Maja Furu Sæteren 3, Thale Rushfeldt Deila 2.