Norge fikk revansje mot Hviterussland – Norsk Topphåndball

Norge fikk revansje mot Hviterussland

Etter en strålende avslutning mot Hviterussland ligger Norge nå godt an til å vinne gruppen i EM-kvalifiseringen.

Norge føk ut av startblokkene i Nadderud Arena. Etter ti minutter hadde Robin Haug fortsatt til gode å plukke en ball ut av nettet bak seg. Så våknet hviterusserne til live og viste at de ville gi de norske gutta kamp.

I en målfattig omgang var det Norge som så vidt trakk det lengste strået. Stillingen var 11-10 til pause ved hjelp av Vetle Eck Aga sin første scoring for landslaget, et nydelig skudd fra rundt 14 meter i omgangens siste sekund.

Tidlig i andre omgang gikk bortelaget opp i ledelsen for første gang i kampen, men den ledelsen varte ikke lenge. Norge tok tilbake kommandoen i kampen, og viste liten vilje til å gi fra seg den igjen.

Sebastian Barthold fortsatte den feilfrie uttellingen han hadde i den første kampen, og både han og Aksel Horgen var sikre som banken fra deres kantposisjon.

Robin Haug leverte også en strålende kamp som Norges bakerste mann, og var mye av grunnen til at «nødlandslaget» stakk av med begge poengene.

Nå ligger Norge meget godt an til å vinne gruppen, ettersom dagens åttemålseier gjør at man leder på innbyrdes oppgjør mot Hviterussland på grunn av flere bortemål.

Kampen endte 27-19 til Norge.

Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.