NM-kvartfinale mot Aker onsdag: – Enkelt og greit vinn eller forsvinn – Norsk Topphåndball

NM-kvartfinale mot Aker onsdag: – Enkelt og greit vinn eller forsvinn

Onsdag spiller Storhamar kvartfinale i NM borte mot Aker. – Det dreier seg om å holde en høy arbeidsmoral, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Kvartfinale i NM er enkelt og greit vinn eller forsvinn. Ingen muligheter til å rette opp noe i ettertid. Cup er morsomt, sier Kenneth Gabrielsen.

Storhamar kommer fra ettmålstap i Champions League borte mot Buducnost. En kamp som utviklet seg til å bli uhyre spennende til siste sekund. Nå er det fokus på å komme til semifinalen i NM.

– Vi har gjort våre vanlige forberedelser. Det gjelder å gjenskape mye av det vi har gjort de første  kampene etter-EM pausen. Vi har vist solide tendenser i forsvars- og målvaktspillet. Det er selvfølgelig viktig å holde i det videre.  Det dreier seg om å holde en høy arbeidsmoral og forholde seg til grunnprinsipper. I det andre fasene har vi del rusk som vi ønsker å få bedring på rimelig raskt.

– Hva synes du om årets Final8-opplegg?

– For å være helt ærlig har jeg ikke satt meg så grundig inn i det. Først må vi gjøre jobben og vinne mot Aker. Så har vi god tid til å sette oss inn i detaljene. Jeg vet semifinaler og finaler for begge kjønn skal spilles i Arendal i slutten av februar. Jeg regner med konseptet er nøye gjennomtenkt, og at det blir en suksess, svarer Gabrielsen.

Han er imponert over arbeidet som gjøres hos onsdagens NM-kvartfinalemotstander Aker.

Les også: Blåste ut etter Aker-kampen: – Ikke ofte jeg er så sinna

– De får mye ut av lite. De har gradvis blitt tappet for gode håndballspillere de siste  sesongene. Det dukker alltid opp noen nye og de har allerede vunnet tre kamper i ligaen. Det betyr at Abelsen og Stenvik  gjør en meget solid jobb. Det er rett og slett er imponerende. Jeg husker veldig godt da vi spilte mot dem forrige sesong i Nadderud Arena. Vi ble til tider spilt ut av hallen i førsteomgang. Vi ønsker selvsagt en helt annen kamp onsdag, sier Kenneth.

Onsdag kl. 18.30 Aker – Storhamar, Nadderud Arena