Fana tapte mot franske Nantes – Norsk Topphåndball

Fana tapte mot franske Nantes

Det var et skuffet Fana-lag som gikk av banen etter søndagens kamp mot franske Neptunes de Nantes i den fjerde runden av European League. Hjemmelaget tok best vare på mulighetene sine og vant til slutt fortjent 29-21 etter en knapp ledelse med to mål til pause.

Før pause klarte jentene fra Fana å holde høy intensitet og aggressivitet i forsvarsarbeidet samtidig som de hadde nesen mot mål i angrep. Det kostet litt for hvert mål Nantes forsøkte å lage mot Fana. Stemningen var god i garderoben i pausen og alle var enige i hvordan andre omgang skulle løses.

Dessverre klarte ikke jentene å følge opp den gode innsatsen fra første omgang da andre omgang ble blåst i gang. Nantes kom best i gang og skaffet seg en luke til gjestene som de klarte å beholde ut kampen. Fana kom seg til gode avslutningsmuligheter i alle angrepene sine, men klarte ikke å omsette mulighetene til mål. Til tross for dårlig uttelling fremover var det et Fana-lag som kjempet om hver eneste ball helt til siste fløytestøt.

Etter kampen ble fokus raskt rettet mot de neste oppgavene for et Fana-lag som ikke har langt mellom slagene. Førstkommende onsdag er det Rema1000 kamp borte mot Aker, før Motherson Mosonmagyarovari KC kommer på besøk i Fana Arena for siste hjemmekamp I European League søndag 12.02 klokken 18.00.