Historisk Europacup finale! – Nærbø inviterer til finalefest!

Det er første gang siden 1996 at et norsk lag spiller finale i Europacupen. Den gangen var det Drammen som vant, nå er det Nærbø sin tur til å prøve seg.

I oktober spilte Nærbø sin første europacupkamp noensinne da italienske Raimond Sassari besøkte Nye Loen – de aller færreste hadde nok regnet med at de syv måneder senere skulle stå i en europacup finale! For at flest mulig skal få oppleve en europacup finale i Rogaland er kampen flyttet til DNB Arena. Med plass til over 4000 tilskuere har Nærbø satt seg som mål å skape en rå håndballfest for hele regionen!

Fredag kveld er det solgt 3400 billetter – så det er fortsatt mulig å sikre seg en billett

Og kanskje får vi oppleve samme stemning i DNB Arena som det var i Nye Loen da Nærbø slo ut Drammen i semifinalen 1.mai.

Nye Loen er deres hjemmebane – det kan ingenting endre på. Men når rumenske CS Minaur Baia Mare kommer til landet for å spille den første av to finalekamper pakker de ned rolluper, flagg, musikk og hele arrangementkomiteen og flytter til byen! Vanligvis huser DNB Arena Stavanger Oilers – nå skal arenaen farges blå og is byttes ut med håndballdekke.

Når får Nærbø sjansen igjen til å oppleve en europacupfest i Rogaland? Nærbø Herrer fortjenter #fullhall i DNB Arena når de møter sin finalemotstander til første kamp lørdag. Husk at akkurat DU kan være med å hjelpe Nærbø til et godt resultat før en avgjørende finalekampen på bortebane i Romania!

Kampen kan du selvfølgelig også se på TV. Den vises på Viasat4 lørdag 21. mai kl. 17.00

BLI MED PÅ FESTEN enten i hallen eller foran TV-skjermen!

Billetter kan du kjøpe her
I tillegg til vanlige billetter er det mulig å booke losjer – har din bedrift lyst å bli med å fylle DNB Arena? Send en forespørsel til administrasjonen (hos Nærbø) om dere er interesserte!

Vi lover vi skal gjøre vårt beste for å lage god Loen-stemning også i en hall som rommer det dobbelte og vel så det som vår vanlige hjemmebane – men da er vi avhengige av at dere stiller opp og blir med!

Nærbø Håndball