Nå skal vi endelig få spille en tellende kamp igjen – Norsk Topphåndball
Foto: hpwille

Nå skal vi endelig få spille en tellende kamp igjen

Etter en uendelig lang håndballferie midt i sesongen skal Halden endelig få spille kamp igjen. Og det blir av det meget viktige og spennende slaget: Det står om REMA 1000-ligaspill neste sesong.

Halden får besøk av en gammel kjenning fra eliteserien 2018/19, nemlig Falk Horten.

De kom på 4. plass i en tett 1. divisjon, tre poeng etter serievinneren og er mer enn klare til å kjempe om ny eliteseriekontrakt. Falk rapporteres å være i grei coronatreningsform og stiller med toppet mannskap.

Halden på sin side er i god trening igjen etter pausen og er superklare for kamp. Treningskampene inn mot kvalkampen viser at laget begynner å finne litt av den gode formen de hadde i november/desember før håndballnorge gikk i svart. 

Falk har vist at de har et godt toppnivå, så her gjelder det for Ulvene å være skjerpet. Altså, ikke noe undervurdering av motstanderen selv om de kommer fra en lavere divisjon, men ingen grunn til å ha høye skuldre heller selv om kampen er viktig. Halden har er solid tropp og er vant til tempo og trøkk fra eliteserien. Det burde holde i best av tre kamper.

Godt endelig å være i gang igjen, Jan Thomas – er Ulvene klare for match?

«Ja, det har vært en veldig merkelig sesong, men faktisk godt å være i gang og drive på med det vi elsker…Vi har savnet å trene og spille kamper og jeg føler spillertroppen er veldig sugne på spille kamper og prestere igjen. Det er bra trøkk på treninger og jeg syns vi har vært gode i de treningskampene vi har hatt til nå. Troppen er friskmeldt og det er vel egentlig bare Håvard som sliter med en strekk.

Falk har gjort det godt i 1. div i år. Det er et godt lag med god bredde. Mange unge talentfulle, sultne spillere som vi må se opp for. De er et robust og fysisk lag som liker å krige. Vi må møte de med samme mynt. Være 100 % skjerpet og klare for å krige om hver eneste ball.»