Mye bra og nesten, men ikke nok – Norsk Topphåndball

Mye bra og nesten, men ikke nok

Det var fullsatt i Kongstenhallen. Ravens holdt et solid nivå og styrte kampen i starten. Skulle de ødelegge festen for Fredrikstad?

Etter fem minutters spill ledet Ravens 3-1 mot laget fra plankebyen. Laget fra Romerike så ut til å ha god kontroll i første halvdel av omgangen. Det ble ikke gjort noen taktiske endringer, men spillerne på banen endret gradvis litt på formasjoner og prioriteringer. Slik så det i alle fall ut fra tribunen. Hjemmelaget takket for muligheten og kontrollerte inn til 5-måls ledelse til pause.

Etter hvilen scoret Fredrikstad de to første, men så startet Ravens opphentingen. De lignet på seg selv slik de fremstod i starten av kampen, men de kom aldri nærmere enn tre mål bak. Dermed fikk Fredrikstad festen de hadde håpet på.

Ravens trener Ane Mällberg måtte konstatere at kampbildet ble ganske likt som laget har opplevd tidligere denne sesongen. Mye bra og nesten, men ikke nok.

-Vi kommer til mye bra spill og sjanser. Hanne i Fredrikstadmålet er god i dag. Jeg ser jentene kriger og vi skal være fornøyd med første halvdel av hver omgang. Vi vinner flest løse baller, men får ikke nok uttelling.

Nå gjenstår en kamp av årets seriespill i Rema 1000-ligaen. Målet er klart. Laget skal gå for seier, men det er ingen som tror at det skal bli en enkel oppgave.

-Vi forventer beintøff kamp mot Volda. Det er to lag som har spilt mange jevne kamper uten å få uttellingen, avslutter Mällberg.

Anniiken Wollik ble kåret til beste Ravens spiller. Hør hva hun sier etter kampen

Fredrikstad – Romerike Ravens 32-25 (17-12)
Mål Ravens: Anniken Wollik 8 (2), Frida Haug Hoel 4, Maja Muri 4, Rikke Thorngaard 3, Astrid Mjøen Holstad 2, Constance Hedenstad 2, Sarah Deari Solheim 1, Silje Fjellengen 1
Toppscorer Fredrikstad: A.Fredriksen 8 (4)
Utvisninger: Fredrikstad 3×2, Ravens 1×2
Dommere: Sondre Liltved og Petter Eia Lien