Muligheten ligger på hjemmebane – Norsk Topphåndball
Bilde hentet fra Drammen HK sin Facebook side

Muligheten ligger på hjemmebane

I 4-runde kampen i Challenge Cup møtte Drammen HK A.E.K. Athens HC i Maroussi , Athen lørdag kveld.

Det startet pent og forsiktig for Drammen, eller for begge lag for den saks skyld. Drammen gikk opp til 3-4 etter drøye 9 spilte minutter, men det ble utlignet av hjemmelaget like etter. Et hjemmelag som deretter spilte seg til en liten luke som varierte mellom to og tre mål. Helt til det gjennstod seks minutter til pause, da utlignet Drammen til 13-13, før AEK med to raske mål la på til 15-13. Nok en gang hentet Drammen inn igjen forspranget, og med en straffescoring i siste sekund gikk lagene til pause med 17-18 ledelse til Drammen.

Andre omgang startet som den første sluttet, med utligning til hjemmelaget, ledelse til bortelaget, utligning til hjemmelaget etc. Men etter å ha utlignet til 24-24 snudde Athen kampen, og selv flere flotte redninger fra Drammens målvakt hindret ikke hjemmelaget fra å lede 27-25 halvveis i andre omgang.

Men Drammen kjempet seg nok en gang opp i ryggen på AEK og med drøye seks minutter igjen av kampen var de bare ett mål bak. Nærmere kom de ikke, og oppgjøret endte 33-31 til A.E.K. Athens HC.