Mounir Chehri forlenger med Halden Topphåndball – Norsk Topphåndball
Foto: Halden Topphåndball

Mounir Chehri forlenger med Halden Topphåndball

Halden Topphåndball kunne tirsdag annonsere at Mounir Chehri har signert en ny kontrakt med klubben!
Denne nyheten markerer et viktig øyeblikk i Halden Topphåndball sine ambisjoner om kontinuitet og å være attraktiv blant ettertraktede spillere.

En Reises Begynnelse

Mounir og trener Jan-Thomas Lauritzen etter første
A-lagskontrakt er signert tilbake i 2020.

Mounir Chehri startet sin håndballreise som åtteåring i Rolvsøy, Fredrikstad. Han viste tidlig et eksepsjonelt talent og en dedikasjon til sporten. Hans satsing fortsatte i Tindlund, og senere i Sarpsborg IL. Her tok hans utvikling virkelig fart, ikke minst takket være prosjektet «Gutteløftet» og samarbeidet mellom Sarpsborg og Halden Topphåndball.


I 2018 signerte Mounir sin første amatørkontrakt med Halden Topphåndball.
Siden da har han tatt enorme steg, både som spiller og som person. Han har utviklet seg fra å være en talentfull ung spiller til å bli en av Haldens store profiler.Dette sier Jan-Thomas og Sigvald om signeringen.

Trenerteamet i Halden Topphåndball har stor tro på Mounir og hans betydning for laget. De sier følgende om signeringen:

Det er utrolig gledelig at Mounir er med oss videre. Han er en av spillerne som har lengst fartstid her i Halden Topphåndball. Fostret opp og var med fra starten av i samarbeidsprosjektet, og kom som ung spiller fra Sarpsborg. Han er en utrolig dyktig håndballspiller og har de siste sesongene spilt på et meget høyt nivå. Mounir har god fysikk, hans hurtighet og spenst samt tekniske ferdigheter fra kantposisjon har begeistret publikum i flere sesonger. Som person er Mounir en av bærebjelkene i hvordan vi i Halden Topphåndball ønsker å fremstå. Som klubb er vi meget glade og stolte for at Mounir Chehri er med oss videre.


Mounir selv er like begeistret for å fortsette sin reise med Halden Topphåndball.

Jeg er veldig fornøyd med signeringen og ser fram til å bidra til lagets suksess neste sesong. Framtiden i HTH ser lovende ut. Mange spennende unggutter som kommer til å ta store steg, og jeg gleder meg til å fortsette å utvikle meg sammen med laget. Overgangen fra Bunkersen via Tistedalshallen til spill i Halden Arena har vært en spennende reise. Hver arena har hatt sin egen unike atmosfære, og det har vært givende å oppleve den støtten vi har fått fra fansen på hvert sted. For neste sesong har vi ambisjoner om å oppnå sluttspill. Jeg ser fram til å konkurrere om sluttspill i ligaen. Sammen med trenerteamet og spillerne er jeg overbevist om at vi kan nå våre mål.

Fra Back til Ving: En Allsidig Stjerne

Mounir startet som back, men hans allsidighet og tilpasningsevne gjorde at han ble omskolert til ving. Dette har vist seg å være en strålende beslutning. Med sin hurtighet, spenst og tekniske ferdigheter har han imponert både fans og motstandere. Hans evne til å levere i kritiske øyeblikk har gjort ham til en uunnværlig spiller for Halden Topphåndball.

En Bærebjelke i Laget

Med Mounir Chehri som en del av Halden Topphåndball, ser fremtiden lys ut. Hans reise fra ung talent i Rolvsøy til en ledende skikkelse i Halden Topphåndball er inspirerende. Hans forpliktelse til laget, hans utrettelige innsats og hans evne til å prestere på høyt nivå gjør ham til en essensiell del av laget. Vi ser frem til en spennende sesong og er sikre på at med Mounir på laget, så står vi enda sterkere om å kunne nå våre mål.

Mounir Chehri har utviklet seg til å bli en sann bærebjelke i laget.
Han bryr seg dypt om sine medspillere og gir alltid 100% både på trening og i kamp.
Hans lederegenskaper og dedikasjon til laget har gjort ham til en naturlig vise-kaptein.
Han er et forbilde for yngre spillere og et symbol på lagets verdier og ambisjoner.

Mounir Chehri og August Storbugt ble
begge tatt opp igjennom
«Gutteløftet» i 2018/2019 sesongen.