Molde klatret på tabellen etter storseier – Norsk Topphåndball

Molde klatret på tabellen etter storseier

Kveldens resultater:

Byåsen – Fana: 29-23
Byåsen hadde tidlig taket på kampen, og kunne sette en solid ledelse fra start av. Fana bruker lengre tid på å komme i gang med kampen, men klarer å kjempe seg opp til å bare ligge 3 mål bak til pause (13-10). Til andre omgang er det igjen Byåsen som starter best, og øker stadig ledelsen.

Fredrikstad – Follo: 36-28
I en kamp der Follo starter best, og Fredrikstad bruker tid på å komme i gang, går lagene likevel til pause på stillingen 14-15, og hjemmelaget har kjempet seg godt inn i kampen. I andre omgang er det Fredrikstad som har overtaket og klarer tidlig i omgang å skaffe seg en solid ledelse som vokser seg større gjennom kampen.

Molde – Gjerpen: 32-20
Det var svært lite som stemte for Gjerpen denne søndagskvelden, og Molde hadde totalt overtaket. Til pause er stillingen overraskende 18-3, og Molde har på mange måter vunnet kampen. I andre omgang løsner dog ting for bortelaget og de vinner faktisk andre omgang med ett mål.