Molde Elite – Norsk Topphåndball
Arkivfoto: Annick Nielsen

Molde Elite

Molde Elite er en fersk klubb i eliteserien, men er nå klar for sin syvende sesong Debutsesongen var i 2015/16. En kjapp tur ned til 1. divisjon igjen i 2016/17 ga nytt opprykk, og siden har vi vært i øverste divisjon. Laget rykket opp fra 1. divisjon første gang som satsingslag i moderklubben Molde HK, men før eliteseriedebuten i 2015 ble elitelaget skilt ut som et allianselag til moderklubben – med Molde HK Elite som naturlig navn.
Moderklubben Molde HK ble for øvrig stiftet i januar 1961, med utspring fra Sportsklubben Olymp. Klubben rundet altså 60 år for et år siden. Allerede året etter stiftelsen vant MHK junior-NM, med den senere landslagskjempen og landslagstreneren Karen Fladset i spissen på banen, etter 6-4-seier(!) over Brandval i finalen i Nordstrandshallen – etter ekstraomganger!.

Vi gleder oss veldig til en innholdsrik og framgangsrik sesong!

FORVENTNINGER

«Vi har store forventninger til den kommende sesongen. Laget er blitt styrket både i topp og bredde, noe som så absolutt tilsier at vi skal være med å slåss i toppen av ligaen. Vipers vil nok en gang vinne alt, men bak dem er det plasser «up for grabs». På papiret ser ligaen jevnere ut enn på lenge, så det bør bli en fantastisk sesong for alle spillere og deres publikum.»

PLASSERING SISTE FEM SESONGER

SESONGENS MÅLSETTING

  • Være med i toppen av REMA 1000-ligaen

NYE SPILLERE
Christine Karlsen Alver – Fana
Rikke Øyerhamn Larsen – TertnesCelina Vatne – Flint
Johanne Halseth Nypan – Byåsen
Helene Voss Sanner – Larvik
Mie Bløegen Stensrud – LFH09

SPILLERE I AVGANG
Julie Lygran – lagt opp
Elke Karsten – Bourge De Peage
Sofie Rakvåg Roald – lagt opp

Terminliste sesongen 22/23 (handballjentan.no)

Klikk her for å komme til de andre klubbene