«Minirunde» i REMA 1000-ligaen søndag kveld – Norsk Topphåndball

«Minirunde» i REMA 1000-ligaen søndag kveld

Nærbø – Haslum i Nye Loen Nærbø kl 17:30

Om det er mulig, så er Nærbø tilbake i REMA 1000-liga modus etter NM semifinale seieren over ØIF Arendal, og tar imot Haslum til kamp om nye poeng i årets serie. Hjemmelaget ligger utsatt til på åttende plassen mens Haslum har plassert seg på fjerdeplassen. Men det er tett mellom lagene og det skiller kun tre poeng mellom de to.

Nærbø ble etter en spennende og tett kamp slått 30-29 av Bækkelaget i forrige runde. Haslum møtte Sandefjord sist runde til det som var en åpen kamp i omtrent 1 ½ omgang – for på stillingen 19-19 sa Haslum takk for følget og styrte kampen inn til 32-26 seier.

Begge møtene i fjorårs sesongen endte uavgjort. Ser vi på statistikken så har Nærbø å langt i sesongen flertallet av sine seirer på bortebane, mens Haslum har tatt alle så nær som en seier på hjemmebane. Hvem «snur» seierstrenden?

Kampen ser du på Direktesport.no, hvor sendingen starter kl 17:30

Sandefjord – FyllingenBergen i Jotunhallen kl 18:30

Vi regner med at FyllingenBergen reiser til Sandefjord med tanke på å ta med seg poengene hjem til Bergen. Og like mye vil Sandefjord slåss for at poengene skal bli værende i Sandefjord.

FyllingenBergen ligger (foreløpig) noe utsatt til på niende plassen – som er den første av tre kvalifiseringsplasser. Sandefjord ligger etter snart halvspilt sesong an til direkte nedrykk. Men likevel ikke lenger unna kvalifisering enn tre poeng.

Begge lag har dermed mye å spille for og ser vi på de siste kampene så har FyllingenBergen en knapp seier over Halden hjemme i Framohallen og et knepent tap på bortebane for Elverum. Sandefjord måtte på sin side gi tapt for Haslum etter å ha holdt følge et godt stykke ut i andre omgang. Hvem rykker opp på tabellen søndag kveld?

Følg kampen på Direktesport.no fra kl 18:30